Sziasztok. Jászberényben netán szabadtéri program érdekel valakit esetleg valakiket?
Sziasztok!
Nyíregyháza és környékén keresek lányt vagy párt, akik szívesen néznének maszti közben.
Autóm van, normális távolság nem akadály.
Csak lányok és párok!
Nyíregyháza és környékén keresek lányt vagy párt, akik szívesen néznének maszti közben.
Autóm van, normális távolság nem akadály.
Csak lányok és párok!
Miskokcon kiverném párod fotóira ha izgat. Vagy párt fogadnék lakasomon
Sziasztok!
Debrecen,vagy környékén pár,lány,akit érdekelne egy intelligens,potens srác? Akár cuckold,vagy csak masszázs is szóba jöhet,képzett masszőr vagyok. Esetleg a szabadban is kiváló búvóhelyek vannak! Privátban írjatok,ha esetleg...
Szép napot!
Debrecen,vagy környékén pár,lány,akit érdekelne egy intelligens,potens srác? Akár cuckold,vagy csak masszázs is szóba jöhet,képzett masszőr vagyok. Esetleg a szabadban is kiváló búvóhelyek vannak! Privátban írjatok,ha esetleg...

Szép napot!
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Még mindig keresek kukkolható párt!
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 15:28

Vas, Győr-Moson-Sopronban lenne a hèt folyamán kukkolhásra nyitott pár? No sex,csak kukkolás?
Kukkolható párt keresek Debrecen környékéről akik izgalmasak. Üdv nagyfarkú pasi.
Sziasztok ! Dunaújvárosban keresek párt ! Akiket szex közben lehetne kukkolni ?! Minden érdekel és mindenki - mindenkivel alapon is ! Írj privátban ! Csak ott !!! Üdv;:;:;;:;:
Szivesen megneznek valakit, aki kiveri Somogyban. 45 eves korig.
Vas, Győr-Moson-Sopronban lenne a hèt folyamán kukkolhásra nyitott pár? No sex,csak kukkolás?
Érden végig nézné valaki vagy valakik ahogy kiverem?
Sziasztok. Párt meglesnék szex közben, akár szabadban is.
Két pasi megnézne valakit hoki közben Marcali környékén.
Szívesen nézném ahogy kivered, esetleg segítek is!
Sziasztok. Szikin vagyunk, és nincs kedvünk este haza kocsikázni. Elmennénk Szegedre tüzijátékot megnézni. Valaki megvendégel minket egy jó kv-ra?
Szívesen kukkolnék pasit miközben kiveri, akár nyílvános helyen is!
Ha van itt valaki írjon!
Ha van itt valaki írjon!
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Fehérvár környékén kocsiba kiverném akár segítséggel vagy akár más is lehet szimpátia alapján.. Ítd a helyet hova menjek. és mikor.
25-én pénteken a berényi nudira készülünk párommal jó idő esetén 1 napra. Ott éjszakázót kérdeznénk, hogy ki engedne be napközben a szállására (ház,lakókocsi,sátor) egy szeretkezés erejéig egy kb. fél órára. 45 -ös nyitott pár vagyunk. Ha volna jelentkező privátban kérjük jelezze. Esetleg a kukkolás részünkről belefér, valamit-valamiért.
Valakinek a műpunciával szivesen kiverném magamnak ! Akár segithetsz is... fotózhatod is ! De még műpuncival nem probáltam ! Helyem va a városligetnél !