Párommal keresünk max 35 éves korig fiút aki végig nézné ahogy szexelünk.
Hely szükséges. Kizárólag kukkolásra lenne lehetőséged.
Hely szükséges. Kizárólag kukkolásra lenne lehetőséged.
Tatán van helyem ha megfelel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 08:11
Törölt felhasználó (4445962)

Még mindig keressük a megfelelőt.
41 éves srác párokat kukkolna Debrecenben
Párt fogadnék otthonomba,kukkolásért cserébe! Érd,Budaörs mellett.
Eger és környékén párok szeretkezését nézném ha komolyan gondoltátok írjatok minden megoldás érdekel
Párt keresek akiknek végig nézhetném szeretkezésüket hétközbeni , délelötti szabadidővel. Ajándékot vinnék.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Pápa és környékén keresünk pasit akit maszti közben kukkolhatnánk.
Természetesen érdekelne..csak nem Érden van helyem,hanem Dorogon..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 16:38

Szerda délután keresünk helyet kukkolásért cserébe, Érd és környékén
Még mindig keressük a megfelelőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Hölgynek masztiznék autóban!
Te csak belesnél!
Te csak belesnél!
Kukkolható párt keresek Debrecenben helyem van. Üdv nagyfarkú pasi
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Bp másik végében lakom, de érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 12:21

Senkit nem érdekel?
Senkit nem érdekel?

Kaposvárról van kukkolható hölgy?
Sziasztok,
Tagnap este 6 után a Szépvölgyi parkolóban összefutottam egy fiatal nagyon kedves szimpatikus párral. Fehér autóval voltak. Ha innen vagytok beszéljünk.
Köszönöm
Tagnap este 6 után a Szépvölgyi parkolóban összefutottam egy fiatal nagyon kedves szimpatikus párral. Fehér autóval voltak. Ha innen vagytok beszéljünk.
Köszönöm
Üdv mindenkinek!
Kecskeméten laza, csini pár, lány? Meg nézném élőben az aktust, szóló hölgy esetében a masztit. Akár nálam is.
Üzenetben írj ha szerencsés napom van
Pasik ne! Köszi!
Máté
Kecskeméten laza, csini pár, lány? Meg nézném élőben az aktust, szóló hölgy esetében a masztit. Akár nálam is.
Üzenetben írj ha szerencsés napom van

Pasik ne! Köszi!
Máté
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...