Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok. Jön most valaki a szépvölgyire?
Sziasztok!Holnapra,Szombatra!!Hölgyet vagy Párt keresek akiket kukkolhatnék vásárlás kozbeni villantások,próbafülkés ruhapróbálások!!Van ilyen hölgy vagy pár akit ez izgat?Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről ! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok! Pàrt kukkolnék, akàr nálatok akàr nàlam! Minden megoldható!
Idős kővér pár szeretkezését végig nézném,vagy esetleg beszálnék. Baranya hely kell
Kamoznék tangában skyp-on!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Helló!
Ma napközben Bp. És környéke izgatna ha kukkalhatnék aktívan vagy passzívan .
Ma napközben Bp. És környéke izgatna ha kukkalhatnék aktívan vagy passzívan .
Part kukkolnek mai nap nalam. Hely diszkret es nyugodt.
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt kukkolnánk
Soproni partnerrel/partnerekkel ismerkednék.
Sziasztok írtam levelet
(Ez egy válasz Laszloanna üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 10:27

Sziasztok!
Fiút keresnénk kukkolásra, utazni tudunk.
25 és 26 évesek vagyunk, korosztályunkból keresünk.
Írj egy levelet és ha szimpatikus vagy megbeszéljük.
Párt esetleg?
(Ez egy válasz Laszloanna üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 10:27

Sziasztok!
Párommal készült videók nézésére partnert keresek
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Közös hoki, orál mehet.
Budapest
Egerben szombat délelőtt kit kukkolhatok,de akár engem is lehet hely kell vagy autó is ok.
Fehérvár környékén szeretne valaki nézelődni?
Sziasztok.
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….vagy párral…
Kukkolás érdekel…
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….vagy párral…
Kukkolás érdekel…
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
Sziasztok!
Velencei tó körül valaki?
Sziasztok!Ma dun M1vonalon vastagf urakat kukkolnék fszverés közben,pihenőben!Igény szerint bedegítek,keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!