Ma 17 óra után, keresünk ffit esetleg párt aki kukolna (vagy bármi lehet
Székesfehérváron ki szeretné megnézni ahogy kiverem ?
Sziasztok. Jelentkezem
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 10:37

Ma 17 óra után, keresünk ffit esetleg párt aki kukolna (vagy bármi lehet
Írjatok Privátban Viber elérhetőséget. 29 éves magára igényes pasi vagyok
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Viberen közös hoki?
Zalában lehet kukkolni? Kíváncsi lettem.
Marcali környékén 2 pasihoz?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Közös hoki telón,viberen?
42 éves magas férfias pasi vagyok.olyan férfias pasit keresek aki kiverné előttem ,vagy rányithatnék miközben otthon veri
23 éves, sportos, budapesti masszőr srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz.
Sziasztok!
Holnap napközben Marcaliban szívesen meglesek párt vagy hölgyet!
Holnap napközben Marcaliban szívesen meglesek párt vagy hölgyet!
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
13. kerületben lakom.
Sziasztok holnap vagy vasarnap egy kukkolhato par Hajdubiharban?
Sziasztok szombaton dél elöt esztergomi szaunába leszünk. Kukko lesz esetleg?? Aki diszkréten ldyhet kukkolhat minket
Sziasztok. Párokat keresek kukkolásra a szépvölgyin 5 körül.
Hölgyet ketesek, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem?
Pár is lehet!!! Ma este!
Pár is lehet!!! Ma este!
Sziasztok!szívesen kukkolnék hölgyet,párt!
Sziasztok!
Színvonalas lakás szobáját keressük kukkolásért cserébe 1 éjszakára. Budapest belvárosában decemberi hétközbeni időpontra.
Színvonalas lakás szobáját keressük kukkolásért cserébe 1 éjszakára. Budapest belvárosában decemberi hétközbeni időpontra.