Sziasztok szombaton dél elöt esztergomi szaunába leszünk. Kukko lesz esetleg?? Aki diszkréten ldyhet kukkolhat minket
Sziasztok holnap vagy vasarnap egy kukkolhato par Hajdubiharban?
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
13. kerületben lakom.
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok.
Sziasztok!
Holnap napközben Marcaliban szívesen meglesek párt vagy hölgyet!
Holnap napközben Marcaliban szívesen meglesek párt vagy hölgyet!
23 éves, sportos, budapesti masszőr srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz.
42 éves magas férfias pasi vagyok.olyan férfias pasit keresek aki kiverné előttem ,vagy rányithatnék miközben otthon veri
Közös hoki telón,viberen?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Marcali környékén 2 pasihoz?
Zalában lehet kukkolni? Kíváncsi lettem.
Viberen közös hoki?
Írjatok Privátban Viber elérhetőséget. 29 éves magára igényes pasi vagyok
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Jelentkezem
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 10:37

Ma 17 óra után, keresünk ffit esetleg párt aki kukolna (vagy bármi lehet
Székesfehérváron ki szeretné megnézni ahogy kiverem ?
Ma 17 óra után, keresünk ffit esetleg párt aki kukolna (vagy bármi lehet
Hölgyekkel esetleg pártokkal beszélgetnek, kameráznék hetero alapon.
Este kukkolnék párokat,szex,maszti közben,vagy engem is lehet miközben kiverem az autóban!
Sziasztok! Viberen megnéznénk fiatal pasit maszti közben.
Ma este 19 óra fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben masztizok kocsim mellett!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba írj!