Volt, nem is egy pali....
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2023. 12. 16. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 16. szombat 07:31

Őszintén! Van itt olyan ember, akinek valaha összejött innen férfi-nő pár szex közbeni kukkolása (mármint amit ők is akartak, nem titokban meglesve) ? Vagy ismer valaki olyat, aki hallott más emberről, akinek ez összejött?
Sziasztok.
Valaki kiváncsiskodna? Skype: Punci Izgató
Valaki kiváncsiskodna? Skype: Punci Izgató
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a mai este folyamán!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Nagyobb az esélye,h elüssön 1 autó,balesetet szenvedj,belédcsapjon 1 villám,haláleset,stb..Ha ezen az oldalon múlna a csajozás,kukkolás,szex vagy bármi más kijelenthetem,h én vagyok A 40 éves szűz!Elég őszinte voltam?És igen mit várhatok kitöltetlen adatlap és fotó nélkül?A választ mindenki magában keresse,h miért vagyunk itt??
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2023. 12. 16. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Őszintén! Van itt olyan ember, akinek valaha összejött innen férfi-nő pár szex közbeni kukkolása (mármint amit ők is akartak, nem titokban meglesve) ? Vagy ismer valaki olyat, aki hallott más emberről, akinek ez összejött?
Volt igen. Párszor látott minket.
lebeszélt, ismerőssel innen az oldalról.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex , spermás punci nyalás, fuck licking , cuckold, swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sopronban kukkolnék
Sziasztok.Skype-on kukkolnék lányokat , párokat. Írjatok bátran.
Kecskeméten ma kukkólnék csini hölgytagú párt. Üzenetben keress

Nyeki topartnal esetleg hölgy vagy pár 3tol 4ig fog kinézni kellemes időtöltés gyanánt? wink
Szép napot!
Hello
Skypon kukkolnek lányokat párokat Hap-ci
Skypon kukkolnek lányokat párokat Hap-ci
Holnap napközben kukkolnèk Bp.en.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
XI-XXII ker ben autóban szabadban valaki kukkolható?
4ig nyeken valaki közös maszti esetleg egy hölgy kölcsönös oromszerzesre?
Sziasztok. Reptérnél ma estére párt keresnék,akiket lehetne kukkolni. Csak kukkolás. Privit írjatok.
Egy szégyenlős pár volt azért. De lehetett volna jobb is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 13. szerda 22:15
Törölt felhasználó (4121152)

Ilyenkor még a vaddisznók sem.
Ilyenkor még a vaddisznók sem.
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2023. 12. 13. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)