Rackeve Csepel közt meglesne valaki holnap
Szívesen meglesnék ma valakit Székesfehérváron miközben masztizik!
De engem is meg lehet lesni ha van kedve valakinek! smile
Privátba írj!
De engem is meg lehet lesni ha van kedve valakinek! smile
Privátba írj!
Párokat élőben közelbe vagy messzíről néznék akár hölgyet pasit külön nyíregy közelében , megéri rám írni !
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Kamoznék tangában skyp-on! Benne vagyok sokmindenben ami izgató lehet neked!
Csajainkról fotó csere és közben hoki?
Sziasztok. Most érkeztem a kifutóhoz, szívesen kukkolnék párokat.
sziasztok.
pár szeretkezését meglesném, vagy akár több is lehet.
privát üzenet .
pár szeretkezését meglesném, vagy akár több is lehet.
privát üzenet .
Sziasztok! Párnak lennék érintés mentes kukkolja, utazni és fogadni is tudok, helyileg Cegléd.
Sziasztok!
23 cm es cerkámmal ,hetoro párt keresek közös játékokra .
Csak Budapest!
23 cm es cerkámmal ,hetoro párt keresek közös játékokra .
Csak Budapest!
Reptérnél valaki mostanság? Szívesn kukkolnék valami izgit
Na igen, lányoknak, vagy lány-tagú pároknak nincs nehéz dolguk, gondolom, azonnal rájuk veti magát itt mindenki. Persze a logika azt dktálja, hogy ha a lányos pároknak volt ilyen élményük fiúkkal, akkor a szerencsés fiú is egy példa a sikersztorira.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 12. 16. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Keresnénk egy FIATAL férfit (18-29) aki szívesen nézne minket szex közben. Több első körben elképzelhetetlen, de ha megtaláljuk a megfelelőt, a jövőben bármi megtörténhet!
Akit érdekelne ilyesmi az írjon privátban, közös szimpátia után a továbbiakat megbeszéljük ott!
Keresnénk egy FIATAL férfit (18-29) aki szívesen nézne minket szex közben. Több első körben elképzelhetetlen, de ha megtaláljuk a megfelelőt, a jövőben bármi megtörténhet!

Akit érdekelne ilyesmi az írjon privátban, közös szimpátia után a továbbiakat megbeszéljük ott!

Volt, nem is egy pali....
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2023. 12. 16. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 16. szombat 07:31

Őszintén! Van itt olyan ember, akinek valaha összejött innen férfi-nő pár szex közbeni kukkolása (mármint amit ők is akartak, nem titokban meglesve) ? Vagy ismer valaki olyat, aki hallott más emberről, akinek ez összejött?
Sziasztok.
Valaki kiváncsiskodna? Skype: Punci Izgató
Valaki kiváncsiskodna? Skype: Punci Izgató
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a mai este folyamán!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Nagyobb az esélye,h elüssön 1 autó,balesetet szenvedj,belédcsapjon 1 villám,haláleset,stb..Ha ezen az oldalon múlna a csajozás,kukkolás,szex vagy bármi más kijelenthetem,h én vagyok A 40 éves szűz!Elég őszinte voltam?És igen mit várhatok kitöltetlen adatlap és fotó nélkül?A választ mindenki magában keresse,h miért vagyunk itt??
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2023. 12. 16. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Őszintén! Van itt olyan ember, akinek valaha összejött innen férfi-nő pár szex közbeni kukkolása (mármint amit ők is akartak, nem titokban meglesve) ? Vagy ismer valaki olyat, aki hallott más emberről, akinek ez összejött?
Volt igen. Párszor látott minket.
lebeszélt, ismerőssel innen az oldalról.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex , spermás punci nyalás, fuck licking , cuckold, swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sopronban kukkolnék