Párokat élőben közelbe vagy messzíről néznék akár hölgyet pasit külön nyíregy közelében , megéri rám írni !
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Kamoznék tangában skyp-on! Benne vagyok sokmindenben ami izgató lehet neked!
Csajainkról fotó csere és közben hoki?
Sziasztok. Most érkeztem a kifutóhoz, szívesen kukkolnék párokat.
sziasztok.
pár szeretkezését meglesném, vagy akár több is lehet.
privát üzenet .
pár szeretkezését meglesném, vagy akár több is lehet.
privát üzenet .
Sziasztok! Párnak lennék érintés mentes kukkolja, utazni és fogadni is tudok, helyileg Cegléd.
Sziasztok!
23 cm es cerkámmal ,hetoro párt keresek közös játékokra .
Csak Budapest!
23 cm es cerkámmal ,hetoro párt keresek közös játékokra .
Csak Budapest!
Reptérnél valaki mostanság? Szívesn kukkolnék valami izgit
Na igen, lányoknak, vagy lány-tagú pároknak nincs nehéz dolguk, gondolom, azonnal rájuk veti magát itt mindenki. Persze a logika azt dktálja, hogy ha a lányos pároknak volt ilyen élményük fiúkkal, akkor a szerencsés fiú is egy példa a sikersztorira.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 12. 16. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Keresnénk egy FIATAL férfit (18-29) aki szívesen nézne minket szex közben. Több első körben elképzelhetetlen, de ha megtaláljuk a megfelelőt, a jövőben bármi megtörténhet!
Akit érdekelne ilyesmi az írjon privátban, közös szimpátia után a továbbiakat megbeszéljük ott!
Keresnénk egy FIATAL férfit (18-29) aki szívesen nézne minket szex közben. Több első körben elképzelhetetlen, de ha megtaláljuk a megfelelőt, a jövőben bármi megtörténhet!

Akit érdekelne ilyesmi az írjon privátban, közös szimpátia után a továbbiakat megbeszéljük ott!

Volt, nem is egy pali....
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2023. 12. 16. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 16. szombat 07:31

Őszintén! Van itt olyan ember, akinek valaha összejött innen férfi-nő pár szex közbeni kukkolása (mármint amit ők is akartak, nem titokban meglesve) ? Vagy ismer valaki olyat, aki hallott más emberről, akinek ez összejött?
Sziasztok.
Valaki kiváncsiskodna? Skype: Punci Izgató
Valaki kiváncsiskodna? Skype: Punci Izgató
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a mai este folyamán!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Nagyobb az esélye,h elüssön 1 autó,balesetet szenvedj,belédcsapjon 1 villám,haláleset,stb..Ha ezen az oldalon múlna a csajozás,kukkolás,szex vagy bármi más kijelenthetem,h én vagyok A 40 éves szűz!Elég őszinte voltam?És igen mit várhatok kitöltetlen adatlap és fotó nélkül?A választ mindenki magában keresse,h miért vagyunk itt??
(Ez egy válasz Nyelv-ész üzenetére (2023. 12. 16. szombat 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Őszintén! Van itt olyan ember, akinek valaha összejött innen férfi-nő pár szex közbeni kukkolása (mármint amit ők is akartak, nem titokban meglesve) ? Vagy ismer valaki olyat, aki hallott más emberről, akinek ez összejött?
Volt igen. Párszor látott minket.
lebeszélt, ismerőssel innen az oldalról.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex , spermás punci nyalás, fuck licking , cuckold, swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sopronban kukkolnék
Sziasztok.Skype-on kukkolnék lányokat , párokat. Írjatok bátran.