sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Holnap este valaki közös hoki? Érd kke
Holnap az aquaworld spa szauna részén lesznek párok, hölgyek?
Van kint valaki a reptérnél?
megnéznék egy masztit most Albertirsánál,a régi grill büfénél..
Hölgyet / párt kukkolnék rendszeresen Baranyában .
Kukkolnék párt ha kell közben fotózok vagy videózok a ti gépetekkel
Szia. Írj privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 03. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 12:19
Törölt felhasználó (4121152)

Jöhetnél a 11.kerületbe hozzám.
Jöhetnél a 11.kerületbe hozzám.
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyire
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 03. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 12:10
Törölt felhasználó (4121152)

Hova érkeztél ?
Hova érkeztél ?
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
megnéznék egy spriccet most Albertirsa,Tápioszentmárton környékén
Sziasztok. Most érkeztem van innen valaki?
Reptéren meglesné valaki a masztim?
Sziasztok. Szívesen kukkolnék párokat a szépvölgyin, igény esetén társulnék illetve engem is lehet kukkolni miközben verem. Üdv Marci
ki szereti romos,elhagyatott épületben verni?
Szolnokon szívesen végignézném ahogy egy férfi kiveri előttem a farkát!
Ma (01.03) a tervek szerint 10:30-12:00 között a Király utcai majd 12:30 -14:00 ig a Hegedűs utcai szexmoziban (hetero teremben) NYILVÁNOS (nem a fülkében, hanem a mozi térben)mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat
Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon, hosszan megalázva, kicsit pofozva, fenekelve. Amikor megérkezem, meztelenre vetkőzöm és letérdelek. Gyertek, tegyétek a dolgotokat, nyelessétek velem a faszotokat
Holnap (01.03) a tervek szerint 10:30-12:00 között a Király utcai majd 12:30 -14:00 ig a Hegedűs utcai szexmoziban (hetero teremben) mélytorok edzést tartok korhatár nélkül, kizárólag óvszerrel. Gyertek és szopassatok kedvetekre, bőnyállal, turhásra.
Alsónémedi és környékén valakit meg lehetne lesni hoki közben???