Sziasztok. Kecskeméti hölgy párt? Akit lehet kukkoló?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óra és 24 óra között (02.9.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-masszíroznék
Kamoznék skyp-on!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!……..——
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óra és 24 óra között (02.8.án) !
szóval amit keresek:
-masszíroznék
Várom jelentkezésetek !
szóval amit keresek:
-masszíroznék
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok!
Eszméletlenül izgat a gondolat, hogy egy pár előttem szexel. Tegnapi éjszakám során a szállodában a mellettem lévő szobában igen erőteljes hangok jöttek át. Mondanom se kell roppan mód beindította a fantáziám. Így ezt az élmény kicsit megugorva látványt is társítanék a dologhoz!
Ha lenne erre vállalkozó pár, kor, külső egyáltalán nem számít, keressen privátban!
Bence
Eszméletlenül izgat a gondolat, hogy egy pár előttem szexel. Tegnapi éjszakám során a szállodában a mellettem lévő szobában igen erőteljes hangok jöttek át. Mondanom se kell roppan mód beindította a fantáziám. Így ezt az élmény kicsit megugorva látványt is társítanék a dologhoz!

Ha lenne erre vállalkozó pár, kor, külső egyáltalán nem számít, keressen privátban!

Bence
Közös hoki Marcaliban?
Jelen
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 06. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 21:08

Törölt felhasználó (4704825)

Kukkoló pasit keresünk,aki nézne minket közben verné....
Egyenlőre csak webcamon
Egyenlőre csak webcamon
Soproni partnereket keresek párok személyében.
Sziasztok. Van kukkolható pár a szépvölgyin?
Sziasztok
Nagyon tudna izgatni ha ma 19 óra fele Székesfehérváron meglesne valaki miközben a kocsimban masztizom…!
Privátba írj és megirom hol leszek megtalálható!
Nagyon tudna izgatni ha ma 19 óra fele Székesfehérváron meglesne valaki miközben a kocsimban masztizom…!
Privátba írj és megirom hol leszek megtalálható!
egymás előtti masztira keresem barátnőmet..
Lehet nezni
Holgy vagy par aki megnezne maszti kozben most ? Akar szabadban is!
A helyzet az, hogy ez a topic ugyan látszólag "kukkolásról" szól, de amilyen keresés itt folyik, az 99,9 %-ban nem igazán ezt takarja. Nálam a kukkolás nem megbeszélt, hanem spontán dolog.
Életemben néhányszor futottam bele olyanba, hogy autóból vagy lakásból látszódtak ki "dolgok", de azok alkalmi jellegűek voltak. Egyetlen olyan hozzászóló van itt, aki többször is írt rendszeres belvárosi kukkolásról külföldi alanyokkal (gondolom alkalmi bérletes lakásokban), de ő nem válaszolt konkrét kérdésre.
Így megpróbálom közösben megkérdezni: tud valaki olyan lakásról, legyen az bármilyen minősítésű, ahol rendszeresen, tehát nem alkalmi jelleggel van kiszűrődő látvány, így rendszeresen, de mégis spontán módon lehet kukkolni, ha arra jár az ember?
Életemben néhányszor futottam bele olyanba, hogy autóból vagy lakásból látszódtak ki "dolgok", de azok alkalmi jellegűek voltak. Egyetlen olyan hozzászóló van itt, aki többször is írt rendszeres belvárosi kukkolásról külföldi alanyokkal (gondolom alkalmi bérletes lakásokban), de ő nem válaszolt konkrét kérdésre.
Így megpróbálom közösben megkérdezni: tud valaki olyan lakásról, legyen az bármilyen minősítésű, ahol rendszeresen, tehát nem alkalmi jelleggel van kiszűrődő látvány, így rendszeresen, de mégis spontán módon lehet kukkolni, ha arra jár az ember?
Pesten ma kukkolhato pár?

Csak írd meg, hol mikor és kiverem előtted nyilvánosan délután 16 órakor bármelyik nap
Írjatok rám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 20:22
Törölt felhasználó (4726624)

Sziasztok !
Ma este , meglesnénk párommal egy sportos srácot ahogy játszik magával a kocsiban . Te beülsz hátra mi elölről nézzük ahogy játszol magaddal. Többit privátban. 32-45 éves közöttit keresünk. Aki írt már , légyszi ne írjon megint. Pest megyében és autós kaland . Igen , van hely ahová kijárunk, de azt privátba.
Ma este , meglesnénk párommal egy sportos srácot ahogy játszik magával a kocsiban . Te beülsz hátra mi elölről nézzük ahogy játszol magaddal. Többit privátban. 32-45 éves közöttit keresünk. Aki írt már , légyszi ne írjon megint. Pest megyében és autós kaland . Igen , van hely ahová kijárunk, de azt privátba.
Sziasztok !
11 kerület Albertfalva környékén kukkolható pár?