Valaki Albertirsánál a régi Hotelnél mostanában?megnéznék egy spriccet
A csövesek,drogosok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 12:35
Törölt felhasználó (4735228)
VIP

Ki szokta romos épületnél verni?
Ki szokta romos épületnél verni?
Sziasztok!
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Először csinálj egy profilt magadnak,aztán írj helyesen és menni fog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 06:32
Törölt felhasználó (4735799)

Mivel új vagyok, elmondaná valaki, hogy a Szépvölgyin hova kell menni és a repülőtérnél hol kell, merre kell lekanyarodni.? Kukkolnák és kukkolható vagyok.
sziasztok 17óra körül a Szépvölgyin kukkolnék oda vissza kicsit, ne legyetek szégyenlősek
Mivel új vagyok, elmondaná valaki, hogy a Szépvölgyin hova kell menni és a repülőtérnél hol kell, merre kell lekanyarodni.? Kukkolnák és kukkolható vagyok.
Jár valaki Albertirsa környékén?9 körül belesnék egy kocsiba a régi hotelnél,ahogy veri valaki
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Mostanság kukkolható pár lesz esetleg a Szépvölgyin? Közönség lenne.
Ózd nagyparkolóba kicsit játszok! Még nem csináltam ilyet,de izgat! Valaki(k)?
Sziasztok. Szépvölgyin keresek kukkolókat és kukkolható párokat 5 után.
Sziasztok. Szépvölgyin keresek kukkolókat és kukkolható párokat 5 után.
Reptéren pár esetleg hölgy?
Nektek szántam.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2024. 02. 21. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 00:38

Nemrég voltunk a szépvölgyinél, de nem volt egy lélek sem ott. Kb este 10 körül értünk oda. Azt gondoltam, hogy akkor lesz ott mozgás, de semmi. Egy másik párnak örültünk volna.
A reptérhez is szeretünk járni, mert azon a nagy területen el lehet vonulni olyan helyre, ahol nyugi van.
A reptérhez is szeretünk járni, mert azon a nagy területen el lehet vonulni olyan helyre, ahol nyugi van.
Sziasztok mi kint leszünk ismerősömmel .
Kb. 1ora mulva
Kb. 1ora mulva
Marcaliban kölcsönös farokverés?
Nyíregyházán kukkolnék fiút,lányt,párt!Be is segítek,ha úgy szeretnéd

Még azért előfordulnak szerencsére, de szerintem is jóval kevesebben járnak.
(Ez egy válasz the_watcher üzenetére (2024. 02. 20. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De jók vagytok!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 02. 20. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 20. kedd 23:45

Szerencsére a "közzé nem tett helyek" megmaradnak legalább a pároknak. Vagyis mi úgy vesszük észre.