Olyan nőt keresek, akit a Szépvölgyin kukkolhatnék, miközben élvezettel magába tol teljes hosszában egy tortaszeletet a Daubner cukrászdában. Természetesen a cehhet én állnám.
Sziasztok. Szépvölgyin kukkolnék párokat.
1 órát itt vagyok még
Végignézném ahogy egy srác kiverné elöttem most kocsiban vagy elhagyatott épületben Albertirsa környékén
Végignézném ahogy egy srác kiverné elöttem most kocsiban vagy elhagyatott épületben Albertirsa környékén
Szívesen megnéznék egy férfit, ahogyan kiveri a farkát előttem!
Valaki Albertirsánál a régi Hotelnél mostanában?megnéznék egy spriccet
A csövesek,drogosok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 12:35
Törölt felhasználó (4735228)
VIP

Ki szokta romos épületnél verni?
Ki szokta romos épületnél verni?
Sziasztok!
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Először csinálj egy profilt magadnak,aztán írj helyesen és menni fog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 06:32
Törölt felhasználó (4735799)

Mivel új vagyok, elmondaná valaki, hogy a Szépvölgyin hova kell menni és a repülőtérnél hol kell, merre kell lekanyarodni.? Kukkolnák és kukkolható vagyok.
sziasztok 17óra körül a Szépvölgyin kukkolnék oda vissza kicsit, ne legyetek szégyenlősek
Mivel új vagyok, elmondaná valaki, hogy a Szépvölgyin hova kell menni és a repülőtérnél hol kell, merre kell lekanyarodni.? Kukkolnák és kukkolható vagyok.
Jár valaki Albertirsa környékén?9 körül belesnék egy kocsiba a régi hotelnél,ahogy veri valaki
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Mostanság kukkolható pár lesz esetleg a Szépvölgyin? Közönség lenne.
Ózd nagyparkolóba kicsit játszok! Még nem csináltam ilyet,de izgat! Valaki(k)?
Sziasztok. Szépvölgyin keresek kukkolókat és kukkolható párokat 5 után.
Sziasztok. Szépvölgyin keresek kukkolókat és kukkolható párokat 5 után.
Reptéren pár esetleg hölgy?