Ózd nagyparkolóba kicsit játszok! Még nem csináltam ilyet,de izgat! Valaki(k)?
Mostanság kukkolható pár lesz esetleg a Szépvölgyin? Közönség lenne.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Jár valaki Albertirsa környékén?9 körül belesnék egy kocsiba a régi hotelnél,ahogy veri valaki
Mivel új vagyok, elmondaná valaki, hogy a Szépvölgyin hova kell menni és a repülőtérnél hol kell, merre kell lekanyarodni.? Kukkolnák és kukkolható vagyok.
sziasztok 17óra körül a Szépvölgyin kukkolnék oda vissza kicsit, ne legyetek szégyenlősek
Először csinálj egy profilt magadnak,aztán írj helyesen és menni fog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 06:32
Törölt felhasználó (4735799)

Mivel új vagyok, elmondaná valaki, hogy a Szépvölgyin hova kell menni és a repülőtérnél hol kell, merre kell lekanyarodni.? Kukkolnák és kukkolható vagyok.
Sziasztok!
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Ki szokta romos épületnél verni?
A csövesek,drogosok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 12:35
Törölt felhasználó (4735228)
VIP

Ki szokta romos épületnél verni?
Valaki Albertirsánál a régi Hotelnél mostanában?megnéznék egy spriccet
Szívesen megnéznék egy férfit, ahogyan kiveri a farkát előttem!
Végignézném ahogy egy srác kiverné elöttem most kocsiban vagy elhagyatott épületben Albertirsa környékén
Végignézném ahogy egy srác kiverné elöttem most kocsiban vagy elhagyatott épületben Albertirsa környékén
1 órát itt vagyok még
Sziasztok. Szépvölgyin kukkolnék párokat.
Olyan nőt keresek, akit a Szépvölgyin kukkolhatnék, miközben élvezettel magába tol teljes hosszában egy tortaszeletet a Daubner cukrászdában. Természetesen a cehhet én állnám.
Miskolcon kukkolna valaki fasz verés közben? ma 9-10között
Miskolcon kukulnék diszkrét nyitott férfi vagyok
Kamoznék skyp-on tangában