Én itt vagyok a reptérnél ! Van kint valaki aki kukkolna ? Vagy párocska , akit lehetne kukkolni ?
Kukkolnék este párt,szex,vagy maszti közben! Budakeszi és kke
Sziasztok ! Én szivesen lennék a jatszótársatok ma este ! Irjatok , ha megfelelek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 05. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 14:38
Törölt felhasználó (4726624)

Estére keresnénk egy urat akit megleshetnénk ahogy veri a farkát előttünk. Természetesen kapna segítséget is hozzá. Adatlapunkon több info. Képed legyen , és érj rá ma. Én is nézném ahogy a feleségem veri neked a farkad . Ápolt és diszkrét legyél
Estére keresnénk egy urat akit megleshetnénk ahogy veri a farkát előttünk. Természetesen kapna segítséget is hozzá. Adatlapunkon több info. Képed legyen , és érj rá ma. Én is nézném ahogy a feleségem veri neked a farkad . Ápolt és diszkrét legyél
Most értem ki a reptérhez ! A kocsimban veregetem , ha valakit érdekel megnézheti !
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Sziasztok! Jön ma Hölgy vagy Pár Glory Cafeba? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Pécs-kertvarosba ma este valaki nem nézné meg ahogy kiverem?
Egy farokverést meg néznék
Férfi masztizna közösen. Filmnézés,maszti egymás elött.3 vagy hétköznap napközben 13.kerület.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.03.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Itt vagyok a reptérnèl és masztizok a kocsimban , ha érdekel valakit...
Ma 12:30-ra kint leszek a reptérnél , jobbra a kiserdőnél ! Szivesen venném kukkolók látogatását a masztimhoz ! Deeee... szivesen vennék segítséget is...
Bajai nudin valaki(k) dél felé?
Marcali környékén pasit, srácot néznénk farokverés közben.
Írtam neked . Olvastam , hogy elhanyagol a párod. Pár képpel a páromról szívesen feldobom a napod , legyen kis izgalmad .
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2024. 03. 02. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 15:19

Sziasztok, irigylem a srácot akit választotok...nagyon izgalmasak vagytok

este 9 körül kamoznék tangában skyp-on!
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék komoly párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok! Pár ,párt kukkolma zalamegyében
Sziasztok .Ma 15.50 kőrül a rakpartról, a Dráva utcára kanyarodó sávban, a piros lámpánál : szépen bologatott le s fel a párja őlében egy fiatal hölgy . Kellemes élmény, és látvány volt . Ha olvassátok : ez uton is köszönöm nektek . Üdv .