Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-60 év közötti párt keresek, akiket meg lehetne "lesni" szex közben.
Kérésre videót vagy fényképet is készítek szívesen a saját eszközötökkel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Érd és környékén búvóhely kukkolásért cserébe? Ma délután
Kár hogy messze vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 09. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 05:38
Törölt felhasználó (4704556)

Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok!
Sziasztok. Heves és környékén kukkolnék párt.
Sziasztok, esetleg egy bolti kukkolas is lehetséges holnap délután.
Sziasztok, esetleg egy bolti kukkolas is lehetséges holnap délután.
Szegeden kukkolnék párt vagy férfit

Kukkolót keresünk Gárdonyi nudinál párommal szexelünk! Hölgyre élvező pasikat várunk! Imádja a sok spermát!
Sziasztok! Olyan Párt szeretnék megismerni akiket izgat egy kukkoló!
Akár autós vagy izgalmas szabadtéri kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Akár autós vagy izgalmas szabadtéri kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Hölgynek masztiznék autóban, szabadban, lakásban
Kinézek ma 13-órára a reptérhez ! Hátha végre találok egy párocskát vagy csajszit aki kukkolna egy masztit.... vagy esetleg mást is kitalálhatunk...
Sziasztok
Ismerkedni beszélgetni szeretnék, hátha kialakul valami. Írjatok privát üzenetet
Ismerkedni beszélgetni szeretnék, hátha kialakul valami. Írjatok privát üzenetet
Kukkolót keresünk Gárdonyi nudinál párommal szexelünk! Hölgyre élvező pasikat várunk! Imádja a sok spermát!
Sziasztok. Kifutónál kukkolnék, kalandoznék most.
Miskolcon keresek kukkolót és én is kukkolnék
Sajna az messze van
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 14:27
Törölt felhasználó (4735799)

Szia! Sziasztok! Budapesten lakom.
Szia! Sziasztok! Budapesten lakom.
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyileg hol ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 13:12
Törölt felhasználó (4735799)

Szexelő párt, masztizó pasit kukkolnék. Én is szívesen élvezek más előtt.
Szexelő párt, masztizó pasit kukkolnék. Én is szívesen élvezek más előtt.