Sziasztok, a Pólus mögött volt egy kellemes élményünk párban egy párral, ha nektek is élmény volt jelentkezzetek priviben a folytatáshoz...
Miskolcon kukkolás nálam?
Hello,
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Ma este Budapesten huncutkodnék!
Írjatok bátran, sok mindenre nyitott vagyok! Élvezzük!
Viberem van, utazni tudok!
Sziasztok hetvegen egy kukkolhato par Vekeritonak vagy Hajduban
Pécs környékén megnéznék párokat.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!
Sziasztok! Sportos, igényes és ápolt férfit keresnénk ma estére! Nagyobb vaskosabb méret előny!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
Sziasztok este 22-23 között Szépvölgyin lesznek párok vagy valaki? kukkolnék (is) írj priviben
Fejér megyében kukkolnák párokat!
Sziasztok!
Intelligens, igényes, budapesti, vagy Budapest környéki párost néznék szex közben. Lehettek azonos neműek is...
Intelligens, igényes, budapesti, vagy Budapest környéki párost néznék szex közben. Lehettek azonos neműek is...
Miskolcon helyet biztositanék kukkolásért cserébe
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok! Olyan Párt szeretnék megismerni akiket izgat egy kukkoló!
Akár autós vagy izgalmas szabadtéri kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Akár autós vagy izgalmas szabadtéri kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Megnéznék két pasit ahogy kielégítik egymást!?Van erre lehetőség valahol?
Izgat valakit ha egy rosszfiús stílusú pasi kukkolná?
Valakik(k) a szépvölgyin mostanában?
Szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 16. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 11:29
Törölt felhasználó (4740028)

A feleségemmel mi is szoktunk szabadban szexelni! Izgatna ha valaki kukkolna!
esetleg mentek valamikor ki? nem annyira félénken felülnék arra a lesre
de le is jönnék
(Ez egy válasz TFsex üzenetére (2024. 04. 16. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 11:37

Sziasztok, Szépvölgyi út mellett az elhagyatott vadászlesnél volt egy félénk "vendégünk" a múlt héten, felült a lesre és várt... mi tovább álltunk, valaki magára ismert? Írj priviben, ha igen! smile
Sziasztok! Idősebb párt házaspárt meglátogatnék….. akár csak nézném őket de igény esetén bármi! Diszkrét igényes nemdohányzó nem független ffiként!!