Miskolcon kukkolás nálam?
Sziasztok, a Pólus mögött volt egy kellemes élményünk párban egy párral, ha nektek is élmény volt jelentkezzetek priviben a folytatáshoz...
Sziasztok! Olyan Párt szeretnék megismerni akiket izgat egy kukkoló!
Akár autós vagy izgalmas szabadtéri kukkolás is ..
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
Lehetek diszkrét néző ,de akár kényeztetem is Magam közben ,de igény esetén orálisan is szívesen besegítek !
sziasztok ma estér keresek párt vagy lányt nógrád és pest megye.mindenre nyitott vagyok amit szeretnétek.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok, nőt keresek egymás előtti masztira. Akár csak egyoldalúan is vagy be is segíthetek
Bp.

Sziasztok!
Ma 13 óra körül ráérek a VII. kerületben.
Nőt vagy párt keresek. Hetero vagyok. Kukkolnék, ismerkednék, vagy beszélgetnék egy kávé mellett.
Bármi szóba jöhet!
Ma 13 óra körül ráérek a VII. kerületben.
Nőt vagy párt keresek. Hetero vagyok. Kukkolnék, ismerkednék, vagy beszélgetnék egy kávé mellett.
Bármi szóba jöhet!

Kölcsönös farokverès Marcali környékén?
Reptérnél valaki?
Vettem egy tenga maszturbátor tojást. Ki nézné meg viber camban ahogy bele élvezek!
Valakit érdekel egy pár kukkolása, két fiút szeretnének ma este Bp? Privátban üzenj!
Sziasztok !
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Csak heteró!!
Feleségem használt bugyiára élveznék! Valaki megnézné viber camban.
Szép napot! Ápolt, intelligens, nem tolakodó szándékú férfiként keresnék...egy szexi hölgytagú párt, Akiket autójukban (akár csak) végignézhetnék... Szolnok - Cegléd vonalon, autótokban, természetben, bárhol...
Május 11 Szívesen vennénk szimpatikus kukkoló jelenlétét egy kis séta alkalmából. Ha lenne bátorságod a hölgy tagunkal együtt villantani vagy merészebb exhibicionista dolgokban részt venni. Szimpátia nagyon fontos számunkra. Budapest !
Baja nudi most valaki(k)?
Tatabányán a Turulnál szokott valami lenni? Tud valaki ilyenről?
Sziasztok
Olyan gumiszerelot keresek akihez szexy paromat el tudom kuldeni gumiszerelesre. Alapvetoen Kukkolasrol lenne szo, paromat kis miniszoknyaban kuldenem, magassarkuban, stb. Aki szeretne egy csinos milf-et a muhelyeben meglesni, az privatba irjon. budapest ill annak deli környéke johet szoba.
Olyan gumiszerelot keresek akihez szexy paromat el tudom kuldeni gumiszerelesre. Alapvetoen Kukkolasrol lenne szo, paromat kis miniszoknyaban kuldenem, magassarkuban, stb. Aki szeretne egy csinos milf-et a muhelyeben meglesni, az privatba irjon. budapest ill annak deli környéke johet szoba.
Sziasztok! Olyan Párt szeretnék megismerni akiket izgat egy kukkoló!
Sziasztok !
Csak heteró!!
Csak heteró!!