Szépvölgyi mostanság van valaki?
A hétvégén cumiznék valakit szabolcsban, max Debrecenben. Ha csak kukkolni lehet, abban is benne vagyok, helyem sajnos nincs. Az írjon aki mer találkozni, és ezen a hétvégén ráér.
Sziasztok, nőt keresek egymás előtti masztira. Akár csak egyoldalúan is vagy be is segíthetek. Bp. és környéke
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.
Szépvölgyin van valaki? Diszkréten leskelődnék.
Marcali környékén farokverést nézne két bi pasi.
Holnap masztit kukkolnék,vagy engem is lehet!
Sziasztok !
Jó lenne kukucskálni egy párt !
Diszkréten.
Jó lenne kukucskálni egy párt !
Diszkréten.
Hölgyet keresek,aki belesne az autóba miközben masztizok!
Reptér és környékén!
Reptér és környékén!
Miskolc környékén................kukkolás?
Sziasztok! Most megyek Gárdonyba. Bp->Gárdony útvonalon. Szívesen kukkolnék akár útközben is megállnék valakinél.
XX. kerületben a Duna-parton kényeztetném magam. Párok, hölgyek társaságát szívesen fogadom.
Sziasztok! Holnap megyek Gárdonyba a nudira. Közös maszti érdekelne esetleg kukkolnék. Ha úgyvan útközben is megtudok állni valahol/valakinél. Pest felől megsek Gárdonyba.
Srácok ki jön ma az újpesti nudira? 6-tól kint leszek
Férfit kukkolnék holnap napközbe
Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Balatonmária környékén farokverést néznénk
Veszprém vagy fejér megyében, hölgyet vagy párt kukkolnék!
Hosszabb távra keresnék intelligens partnereket Sopronban, párok, hölgyek személyében. Ötvenes, megbízható, diplomás férfiként ismerkednék. "Csak" kukkolás is OK.