Miskolc környékén................kukkolás?
Sziasztok! Most megyek Gárdonyba. Bp->Gárdony útvonalon. Szívesen kukkolnék akár útközben is megállnék valakinél.
XX. kerületben a Duna-parton kényeztetném magam. Párok, hölgyek társaságát szívesen fogadom.
Sziasztok! Holnap megyek Gárdonyba a nudira. Közös maszti érdekelne esetleg kukkolnék. Ha úgyvan útközben is megtudok állni valahol/valakinél. Pest felől megsek Gárdonyba.
Srácok ki jön ma az újpesti nudira? 6-tól kint leszek
Férfit kukkolnék holnap napközbe
Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Balatonmária környékén farokverést néznénk
Veszprém vagy fejér megyében, hölgyet vagy párt kukkolnék!
Hosszabb távra keresnék intelligens partnereket Sopronban, párok, hölgyek személyében. Ötvenes, megbízható, diplomás férfiként ismerkednék. "Csak" kukkolás is OK.
Sziasztok,
Szolnokon van olyan hölgy akit lehet kukkolni?
Szolnokon van olyan hölgy akit lehet kukkolni?

Most hétvégén szívesen kukkolnék egy párt.
Hát szerintem egyből feltűnő lett volna,ja az is volt.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 06. 04. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 17:19

Ezt már tényleg nem hiszem el!
Szerinted hány 47 éves nő mászkált miniszoknyában az Etele Plázában tegnap este? Na, ŐT kellett - volna - kukkolnod...
Szerinted hány 47 éves nő mászkált miniszoknyában az Etele Plázában tegnap este? Na, ŐT kellett - volna - kukkolnod...

Sziasztok,pénteken valaki fehérváron volt barátnőm.képeire nem verné ki?
Ezt már tényleg nem hiszem el!
(Ez egy válasz csemegekolbi üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 18:00

oh sajna en ujpesten vagyok es ma ittam hogy autoba uljek ! de ha valahogy odamegyek honnet tudom kit kell
kukkolni
kukkolni
Veszprém környékén valaki? De kamera is szóba jöhet.
Sziasztok
Beszélgetnék leginkább hölgyekkel. Privátban várom a jelentkezést.
Beszélgetnék leginkább hölgyekkel. Privátban várom a jelentkezést.
Sziasztok csütörtökön napközbe kukkolnék vagy ha kedved van használhatsz is akár szoplak és a nejed straponnal megdug de minden érdekel csak én nem dugok