Most Miskolcon kukkolásra valaki?
Párommal párt kukkolnánk,vagy minket is lehet! Tatabánya turúl környékén este. Közben néznénk ahogy masztizól!
Mi is az a Szépvölgyi?
Ma délután Tatabánya környékén kukkolnék párt, hölgyet, esetleg igényes fiatal pasit. Autós vagy szabadtéri maszti izgatna. Írj privit!
Szépvölgyi mostanság van valaki?
A hétvégén cumiznék valakit szabolcsban, max Debrecenben. Ha csak kukkolni lehet, abban is benne vagyok, helyem sajnos nincs. Az írjon aki mer találkozni, és ezen a hétvégén ráér.
Sziasztok, nőt keresek egymás előtti masztira. Akár csak egyoldalúan is vagy be is segíthetek. Bp. és környéke
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.
Szépvölgyin van valaki? Diszkréten leskelődnék.
Marcali környékén farokverést nézne két bi pasi.
Holnap masztit kukkolnék,vagy engem is lehet!
Sziasztok !
Jó lenne kukucskálni egy párt !
Diszkréten.
Jó lenne kukucskálni egy párt !
Diszkréten.
Hölgyet keresek,aki belesne az autóba miközben masztizok!
Reptér és környékén!
Reptér és környékén!
Miskolc környékén................kukkolás?
Sziasztok! Most megyek Gárdonyba. Bp->Gárdony útvonalon. Szívesen kukkolnék akár útközben is megállnék valakinél.
XX. kerületben a Duna-parton kényeztetném magam. Párok, hölgyek társaságát szívesen fogadom.
Sziasztok! Holnap megyek Gárdonyba a nudira. Közös maszti érdekelne esetleg kukkolnék. Ha úgyvan útközben is megtudok állni valahol/valakinél. Pest felől megsek Gárdonyba.
Srácok ki jön ma az újpesti nudira? 6-tól kint leszek
Férfit kukkolnék holnap napközbe
Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..