Hölgy elött masztiznék a reptéren!
Sziasztok! Kukkolnék mostanában . Fiút, lányt , párt, meleg párt. Ha tudsz jó helyet az jó lehet, ha van saját az mégjovb.
Sziasztok
Olyan párt keresek akiket nézhetnék szex közben. Balassagyarmat Vác vonalon. Privát üzenetben jelezzetek ha magatokra ismertek
Olyan párt keresek akiket nézhetnék szex közben. Balassagyarmat Vác vonalon. Privát üzenetben jelezzetek ha magatokra ismertek
Marcali-B.mária környékén 2 bi pasi faszverést v. bi párt nézne sex közben.
Ma delutan 15-16 óra körül Debrecenben párt kukkolnek!
Csao
Ma délután 4-5 körül Szépvölgyi? Valaki?
Ma délután 4-5 körül Szépvölgyi? Valaki?
43 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Sziasztok!
Valós párok szeretkezését nézném.Nudi, napozás, autós kaland .Többit privátban.
Valós párok szeretkezését nézném.Nudi, napozás, autós kaland .Többit privátban.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Sziasztok
Holnap délelött kukkolható leszek Debrecen nagyerdőn

sziasztok Ma estére (csütörtök) vagy holnap estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Sziasztok ,pécsi párhoz csatlakoznék szigorúan csak nézőként..
Sziasztok ,pécsi párhoz csatlakoznék szigorúan csak nézőként.
Hölgy vagy pár esetleg van most kint a reptéren?
Sziasztok. VESZPRÉMI PÁRT KUKKOLNÉK. 45 ÉVES NORM.PASI.
Sziasztok. VESZPRÉMI PÁRT KUKKOLNÉK. 45 ÉVES NORM.PASI.
Veszprémi párt kukkolnék. Normi 45eves pasi
Párokat kukkolnèk sex közben Szigetszentmiklós környékén