Balatonmária-Marcali környékén csatlakozna valaki 2, 50 éves bi pasihoz?
sziasztok Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Kiverném most valaki előtt Budapesten vagy környékén.
Budapest parkban ma este valaki?

Kukkolnànk pàrban, pàrt, lànyt. Jól sikerült találkozó esetén akár fordulhat is a dolog.
Soproniak?
Hölgyek-párok részére kukkolható volnék belvárosi helyemen…
Jó adottságok,minden szempontból
Ha érdekes,írj privát
20/6
Jó adottságok,minden szempontból

Ha érdekes,írj privát

20/6

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!?!?!?!?!?!!……..
Miskolcon pároknak helyet biztositok cserébe kukkolnék
Párt néznék szex közben,vagy párok elött masztiznék,miközben szexelnek!
Part hölgyet kukkolnèk
Sziasztok!
Olyan pasit keresek,akivel a partnerem előtt szexelhetek. Ő végignézi,ahogy élvezel engem. Egy alkalom,két hét múlva,Veszprém és Balatonfüred közt. Intelligens,igényes,diszkrét emberek vagyunk,ilyen srác jelentkezését várom.

Hölgy elött masztiznék a reptéren!
Sziasztok! Kukkolnék mostanában . Fiút, lányt , párt, meleg párt. Ha tudsz jó helyet az jó lehet, ha van saját az mégjovb.
Sziasztok
Olyan párt keresek akiket nézhetnék szex közben. Balassagyarmat Vác vonalon. Privát üzenetben jelezzetek ha magatokra ismertek
Olyan párt keresek akiket nézhetnék szex közben. Balassagyarmat Vác vonalon. Privát üzenetben jelezzetek ha magatokra ismertek
Marcali-B.mária környékén 2 bi pasi faszverést v. bi párt nézne sex közben.
Ma delutan 15-16 óra körül Debrecenben párt kukkolnek!
Csao
Ma délután 4-5 körül Szépvölgyi? Valaki?
Ma délután 4-5 körül Szépvölgyi? Valaki?
43 éves kedves srác keres idősebb párt, akinek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre, akár szexre is.
Sziasztok!
Valós párok szeretkezését nézném.Nudi, napozás, autós kaland .Többit privátban.
Valós párok szeretkezését nézném.Nudi, napozás, autós kaland .Többit privátban.