Romapár keres feleség baszot csakis a férj jelenlètében és mára. Szolnok Vármegye (Jászság)
Sziasztok!
Győr-Környéke kukkolnak..Fiatal vidám 31 éves pasi!
Győr-Környéke kukkolnak..Fiatal vidám 31 éves pasi!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Párok csókolózását nézném....
Ezt most komolyan kérdezed???Olyan mintha visszamentünk volna az óvodába!
(Ez egy válasz tanakam üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Este kilenc után kamszexelnék skyp-on tangában!
Ma este 21 óra után kukkolnálak Budapesten a szabadba
Hali! Ma este Kecskemét, vagy környékén pár akiket lehet lesni?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”””:/-:/-:/-
Párok szeretkezését nézném, közben maszturbálnék. 52 éves normál férfi vagyok.
Most Budapesten, az autóm hátsó üllésén? Valakivel közös maszi?
Párok szeretkezését nézném! Mezőkövesd kőrnyéke!
Közös masztira keresek ma estére. 44 éves férfi vagyok. 3.kerület.
Marcali környékén közös maszti?
Párok szeretkezését nézném, Budapest vagy környékén.
Normális, kultúrált pasi vagyok!
Normális, kultúrált pasi vagyok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Kukkolnék most q reptéri kifutó végénél
Kukkolnálak most kint a reptérnel