Érdekes. Pár hete valaki bemásolta, hogy privát beszélgetésben ezért pénzt kértél és amikor nemet mondott a pasi, akkor ........ Magyarnak stb stb nevezted. Vagy összetèvesztünk valakivel? Csak kérdezzük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 20. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 09:34
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok.
Mára keresünk olyan pasit aki előttem szopatna illetve
Keményen kurná a páromat.(hölgy).
Én pedig kukkolnám.
Utazni tudj
Szolnok Vármegye. Jászság
Én pedig kukkolnám.
Utazni tudj
Ma vagy holnap éjszaka Egerben hölgyet vagy párokat kukkolnék. Tudom, hogy nem sok az esélye, de ha mégis írjatok privátban.

Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok.
Én pedig kukkolnám.
Utazni tudj
Én pedig kukkolnám.
Utazni tudj
Ma napközben nézhető Budapesti pár ?
Sziasztok.Nézhető pécsi pár esetleg?Holnap délután /este ? Helyem van ha kellene.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !,,,,,,””””””””””———
Ma napközben keresünk normális kinézetű, ápolt, értelmes kukkolót. Bemutatkozás üzenetben...
Sziasztok szombat este azaz 20-án keresünk VÁCON A VIGADALOMBAN lányt párt kis ismerkedesre séta a dunaparton és egy kis játék esetleg. Párok lányok fiúkat nem keresünk szombat 21óratol. Váci viadalon. Várjuk leveleiteket üdv e és p
Írok üzenetet
(Ez egy válasz atifruzsi0609 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat kora reggel kukkolhatsz ahogy meztelenül kertèszkedem
Van valaki aki kukkolna? Repter es kornyeke
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
masztit kukkolnék kamerán
Szexelő párokat néznék masztizva. Holnap? Valakik? 52 éves ápolt férfi vagyok.
találkoztál is???
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2024. 07. 19. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Miért gondolod, hogy kamusok? Én ismerkedtem velük
(Ez egy válasz 00erik00 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 07:38

egész nap a taliról irogattunk aztán este a találkozó elött egy órával lemondjátok a talit biztos sokan mentek a találkozótokra!!!!! kamu!!vigyázzatok vele!!!
Sziasztok. Párt kukkolnék Heves és környékén.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Miskolcon kukkolás kiket érdekel?