Telt hölgyet keresek egymás előtti masztira.
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
sziasztok salzburg közelében párt kukkolnék
Sziasztok. Nagykanizsán kukkolnék de engem is meg lehetne lesni.
Párok szeretkezését nézném végig testközelből Kecskeméten!
Sziasztok! Kedves,odaadó,figyelmes potens pasi párt keres tartós intim kapcsolatra, Vas megyéből esetleg utazni tudót. Helyem van! Többit privátban
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok ,ma este nézhető pécsi pár ?Helyem van ha kellenne
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben—-Passzív vagy aktív is lehetek itt .///Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék //
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Nagykanizsán vagy Zalakarosban párt vagy hölgyet kukkolnék. Kérésre csatlakoznék is.
Sopronban keresek kukkolható párt.
Sziasztok!
Miskolc közelében rendezek HÉTFŐ este egy GANG-BANG party-t egy igényes fiatal(28) hölggyel.
Igényes urak jelentkezését várom. Ha izgat az ilyen felállás esetleg csak kipróbálnád magad benne itt a LEHETŐSÉG!
Minden további információt privátban.
Miskolc közelében rendezek HÉTFŐ este egy GANG-BANG party-t egy igényes fiatal(28) hölggyel.
Igényes urak jelentkezését várom. Ha izgat az ilyen felállás esetleg csak kipróbálnád magad benne itt a LEHETŐSÉG!
Minden további információt privátban.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Pécs, és környékén kukkolnák bi párt!!!
Sziasztok. Kecskemét Kit lehetne kukkolni?
Párt kukkolnék,szex közben!
Sziasztok ,holnap este nézhető pécsi pár esetleg ?Hely van ha kell.
Reptér vagy környékén valaki cumi?
Sziasztok! Párral ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.