Mosonmagyaróvár szolnoki uton valaki?
Nemsokára indulunk vásárolni,párommal. Elég jó szerkoban.
Nemsokára indulunk vásárolni,párommal. Elég jó szerkoban.
Sziasztok, közös maszti nővel vagy csak egyoldalúan Bp-en ma vagy holnap este. Helyem van a 11. kerületben
Marcali környékén 2 pasit szopna valaki?
Szopnék,farkat vernék kb 1 óra mulva Albertirsánál a régi benzinkutnál vékony vagy sportos pasinak
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens 37 éves pasiként ismerkednék párral izgatja a fantáziám a kukkolás Zala Somogy Vas Veszprém megye
Sziasztok! XI. Kerületben van valaki egy kis mókára?
Írj üzit.
Írj üzit.
Holnap Bpn vagy környékén, napközben masztiznék vkivel vagy valaki előtt. Én is szívesen kukkolnék párt esetleg szóló sexet.
Írj privát.
Írj privát.
Közös masztira keresek,3.kerületben ma este 22 -óra után. 44 éves férfi vagyok.
Én csak most kezdtem el
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Ma este keresek közös hokira férfit. Én 44 éves. 3.kerületben 22- óra után.
Szia írtam neked.
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 31. szerda 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma kora este fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie kérem privátba írjon!
Üzenet módosítása
Ma kora este fele Székesfehérváron kukkolhato leszek miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!
Ha lenne kedve valakinek meglesnie kérem privátba írjon!
Üzenet módosítása
Nagyon jogos. Pedig annyira szoktam figyelni a pontosságra, hát most így jártam. Amúgy Balatonfüred.
(Ez egy válasz AkyMc üzenetére (2024. 07. 31. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Most kukkolnék 50es férfit aki veri!
Sziasztok délután szivesen kukolnék párt dunakesz vác utvonalon utazni tudok.
Lillafüred, Mátrafüred, Ótátrafüred, Balatonfüred, Tiszafüred?
(Ez egy válasz 30asvasmegyei üzenetére (2024. 07. 31. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)