Kukkolnék egy faszverést és közbe lèpnèk és leszopnam illettve meglovagolnám. Irj
Miskolcon kukkolható pár ma este?
Ma este Dél-pesti Dunaparton leszek. Párokat, hölgyeket szívesen látok minden földi jóra. Privátban egyeztessünk!
Kecskeméten lenne akik kukkolna párt? Elmennénk hozzád és ott megnézhetnél bennünket,
Sziasztok. Mai nap Budapesten hölgyet párt Kukkolnék. 40-éves pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Nekünk diszkrét nézést,tisztes távolságból.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 17:09

A kukkolás itt pontosan mit is jelent??? Van aki gyereket akar rögtön páromtól van aki azt kérdezi hogy én is ott akarok e lenni és még sorolhatnám. Most akkor ez a kukkolás mit is takar???
Sziasztok, vasárnap kedves párt kukkolnék ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
A kukkolás itt pontosan mit is jelent??? Van aki gyereket akar rögtön páromtól van aki azt kérdezi hogy én is ott akarok e lenni és még sorolhatnám. Most akkor ez a kukkolás mit is takar???
Szépvölgyin valaki mostanában?
Celldömölk közelében megálok,ès kiverem! Esetleg valaki meglesne?A helyszínt üzenetben pontosítjuk...
Marcaliban ma este 2 bi pasihoz valaki? Bi pár, Pasik?
Kecskemétek nézném pár szeretkezését .Elmegyek hozzátok!
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.

Szia
Bp kukkolható pár vagy lány?
Bp kukkolható pár vagy lány?
Sziasztok!
Holnap a balatonfüredi campingba kukkolható pár vagy lány esetleg?
Holnap a balatonfüredi campingba kukkolható pár vagy lány esetleg?
Szerintem is izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 08:36
Törölt felhasználó (4682250)

Sziasztok!
Tök izginek tartjuk, ha valaki kukkolna minket miközben a párommal vadul szeretkezünk...
Tök izginek tartjuk, ha valaki kukkolna minket miközben a párommal vadul szeretkezünk...
Autós,szabadtéri masztit kukkolnék,esetleg beszállnék én is!
Dunakeszin?
Sziasztok hol lehet kukkolni titeket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 08:36
Törölt felhasználó (4682250)

Sziasztok!