Pécs ma valaki(k)?
Székesfehérváron kukkolnék párt esetleg nagy (min 18 cm-es) intim méretü palit.
Szekszárd-Paks-Dunaföldvár vonalon van lehetőség valakit/valakiket diszkréten meglesni?
Most valaki mogyorod környéke? Kukolnék.
Hölgyek és párok!
Amennyiben szeretnétek a repülőket (repteret) egy magas és tágas terepjáróból meztelenül kukkolni keressetek privátban.
Meglátod, nem bánod.
Vetkezz velem!
Nudebuda
Amennyiben szeretnétek a repülőket (repteret) egy magas és tágas terepjáróból meztelenül kukkolni keressetek privátban.
Meglátod, nem bánod.
Vetkezz velem!
Nudebuda
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Recsit vagy masztit kukkolnék ma 14-16 óra közt Budapesten belül mobilis vagyok . Esetleg Gárdony játszhat még. Helyem nincs.
Sziasztok part kukolnék
Szerda délelőttre keresünk hellyel rendelkező Budapesti max 40 éves igényes, normális férfit. Mi egy 45/40 éves egymást szerető pár vagyunk. Az oldalt a férj kezeli. A többi privátban.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Idős párok szeretkezését végignézném,ha kell besegitek. Baranya Tolna
Most valaki közös hokira? 3.kerület.
Van itt esetleg olyan pár akit izgat ha szex közben nézik? Mezőkövesd kőrnyéke!
Köszi a párnak ha innen voltatok izgalmas volt
Budapesten egy autos masztira most valaki?
Szia sziasztok! Nagykanizsán hellyel rendelkező pasi, esetleg
Mostanában valaki Kondorosi?
Valaki jön fel a Szepvolgyire mostanában?
Közös masztira, kukkolasra keresek igényes partnert.
Közös masztira, kukkolasra keresek igényes partnert.
Biztos rengeteg jelentkező lesz
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 15:16

Szia !
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Szia !