Párt kukkolnek kortól függetlenül bisex pasi vagyok bp
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
18:40 re ott vagyok
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Olyan korunkbeli párosokat keresünk, akik szívesen benne lennének egy videóhívásos kalandban!
Mivel csak online mókáról lenne szó, nem számít merre laktok! Ami fontos hogy csak és kizárólag párokat keresünk és korunkbelieket!
Várjuk a megkereséseket privátban!
Olyan korunkbeli párosokat keresünk, akik szívesen benne lennének egy videóhívásos kalandban!

Mivel csak online mókáról lenne szó, nem számít merre laktok! Ami fontos hogy csak és kizárólag párokat keresünk és korunkbelieket!
Várjuk a megkereséseket privátban!

Kukkolnék, nyalnék viszonzás nélkül,akár sex után is. 50-es pasi. Sz-Sz-B vármegye.
A hétvégén párnak helyet biztosítanék,kukkolásért,cserébe! Közben masztiznék!
Sziasztok
Mai napon keresnék hetero kalandot Budapesten,ha esetleg lenne valakinek kedve akkor kérem privátban folytassuk.
Szép napot mindenkinek
Mai napon keresnék hetero kalandot Budapesten,ha esetleg lenne valakinek kedve akkor kérem privátban folytassuk.
Szép napot mindenkinek

Sziasztok. Sexet kukkolnék 22 után Bpn vagy környékén. Írj privát.
Csütörtökön Szegeden masztiznék, természet lágy ölén... Hölgy vagy pár aki nézné??
18 óra Kondorosi út végénél egy kis kalandozás?
Sziasztok!
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Hello
Budapest és környékén párokat kukkolnék, hallgatnék szex közben vagy szimpátia esetén be is szállnék!
13. kerületben lakom, utazni tudok.
Viber és Whatsapp van! Írjatok bátran!
Budapest és környékén párokat kukkolnék, hallgatnék szex közben vagy szimpátia esetén be is szállnék!
13. kerületben lakom, utazni tudok.
Viber és Whatsapp van! Írjatok bátran!
Párt kukkolnék szex közben,vagy hölgy,pasi masztit! Közben lehet nézni engem is,ahogy kiverem!
profi voyeur kipróbált tervvel pároknak.
..továbbá próbafülkés jelenetre is kutatok játszótársat..

Dabas kukkoljatok kiverném
Sziasztok Eger és Tiszafüred környékén masztiznék bárki előtt írjatok ha van helyed az a legjobb de autó is oké
M3 vonalán valaki?
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Holnap kukkolnèk egy fasz verèst autóban, szsbadban, pl.Gàrdony, reptèri kifutó.

Törölt felhasználó (976182)

Volt már akinek sikerült kukkolni?