Sziasztok olyan férfi van akit lehet néha kukolni ??
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok ma szívesen kukkolnék párt Budapest Hatvan környékén írj privit
Hello. Délután párral ismiznék. privibe
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.Autós kaland?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Faszverést kukkolnék most
Ma ( vasárnap ) Bp.-en, hellyel rendelkező pasit keresünk

Maszturbáló férfit/nőt, vagy szeretkező párokat néznék Budapesten
Sziasztok. Szívesen állok rendelkezésére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 19:44
Törölt felhasználó (4742001)

Egy szimpatikus, sportos srácot kukkolnánk / aki olyan 30-40 év körüli kb /ahogy játszik magával. Pld kocsiba . + majd ő is kukkolhat valamikor cserébe ahogy párom leszop engem. Sajnos késői órákban érünk rá , addig viszont szívesen ismerkednénk vele - irogatás stb,hogy valóban egymást keressük -e .
Engem érdekelne a dolog !
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 19:44
Törölt felhasználó (4742001)

Egy szimpatikus, sportos srácot kukkolnánk / aki olyan 30-40 év körüli kb /ahogy játszik magával. Pld kocsiba . + majd ő is kukkolhat valamikor cserébe ahogy párom leszop engem. Sajnos késői órákban érünk rá , addig viszont szívesen ismerkednénk vele - irogatás stb,hogy valóban egymást keressük -e .
Sziasztok.
Párt kukkolnék napközben. Nem lennék hálátlan.
Párt kukkolnék napközben. Nem lennék hálátlan.
Hatvan környékén valaki?
Műpuncit dugnèk megnézné valaki viber camban?
Sziasztok !
Ma éjszaka egy pár szeretkezését, dugását vagy csak egy szopást stb….-t kukkolnék. Akár autóban , akár távolabbról ahogy őket érdekelné. Privát üzenetbe nyugodtan írjatok ha esetleg érdekelnélek titeket. Üdv
Ma éjszaka egy pár szeretkezését, dugását vagy csak egy szopást stb….-t kukkolnék. Akár autóban , akár távolabbról ahogy őket érdekelné. Privát üzenetbe nyugodtan írjatok ha esetleg érdekelnélek titeket. Üdv
Tiszafüred és környékén holnap délelőtt ki előtt masztizzak de én is szivesen nézném párok lányok fiúk írjatok
Sziasztok!
Fiatal, 25 éves, normál testalkatú budapesti pasi vagyok
Olyan párost keresek akiket kifejezetten izgat ha nézik őket szex közben!
Ha ti ilyenek vagytok mindenképp írjatok!
Fiatal, 25 éves, normál testalkatú budapesti pasi vagyok
Olyan párost keresek akiket kifejezetten izgat ha nézik őket szex közben!

Ha ti ilyenek vagytok mindenképp írjatok!

Szekszárd Csörge tónál farokverés érdekel valakit? Lányok, hölgyek, párok? Szigorúan hetero alapon. Ma dél környékén ott leszek. Sötét autó...
Szívesen részt vennék benne
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)