Hello! Szívesen megnézném szóló srác hokizasat vagy par dugasat ma 3 korul Székesfehérváron. Irj, ha erdekel.
Párt kukkolnék este a reptéren,ha úgy adódik be is szállnék!
Pár most reptéren?
Irj privátba
(Ez egy válasz csabi89 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Érden ma valaki?
Gárdony ma megy ki valaki dél körül?
Sziasztok , pár esetleg hölgy? Aki szivesen nézné ahogy játszok magammal?
Kukkolható pár vagy hölgy Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén?
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Sziasztok most nèpligetnèl párt kukkolnèk vagy ők engem
Sziasztok olyan férfi van akit lehet néha kukolni ??
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok ma szívesen kukkolnék párt Budapest Hatvan környékén írj privit
Hello. Délután párral ismiznék. privibe
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.Autós kaland?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Faszverést kukkolnék most
Ma ( vasárnap ) Bp.-en, hellyel rendelkező pasit keresünk

Maszturbáló férfit/nőt, vagy szeretkező párokat néznék Budapesten
Sziasztok. Szívesen állok rendelkezésére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 12. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 19:44
Törölt felhasználó (4742001)

Egy szimpatikus, sportos srácot kukkolnánk / aki olyan 30-40 év körüli kb /ahogy játszik magával. Pld kocsiba . + majd ő is kukkolhat valamikor cserébe ahogy párom leszop engem. Sajnos késői órákban érünk rá , addig viszont szívesen ismerkednénk vele - irogatás stb,hogy valóban egymást keressük -e .