Sziasztok, valaki kukkolna ? Kora reggel vas megye írj és mondom hol
Sziasztok.Soroksári üres házamat búvóhelyként kukkolásért kiadnàm.Szrvezzetek bukkake,gang bang partit is.
Kukkolnák párokat a környéken
Ma párommal szabadba szexelünk szegeden este 20 után ! Többi privátba
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat , vas megye, utazni tudj ! Irj...
Soproniakkal ismerkednék
Szia !
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként.
Budapesten nő, illetve. heteró pár jatszótársa lennék.
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....

Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?

Üzenetben várom az érdeklődő párokat!

Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szép Napot! Középkorú Férfi Vagyok! Pár szeretkezésèt szeretném nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Esetleg orálisan be is segítek!
Kukkolot keresek mai napra Székesfehérváron aki meglesne miközben a kocsim mellett masztizom!
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Mai napra, vagy holnapra kukkolot keresek Budapest belvárosában, lakásomon, csak hölgy vagy pár jöhet szoba, résnyire nyitva lesz az ajtó
Írj privatban a részletek miatt

Írj privatban a részletek miatt
Sziasztok!
Ma dél előtt a soroksái auchan parkolójába, női kukkolót várok !
Kocsiban recskázom ,de segíthet is.
Csak nőt !
Ma dél előtt a soroksái auchan parkolójába, női kukkolót várok !
Kocsiban recskázom ,de segíthet is.
Csak nőt !
Szia(sztok)! Szép napot! Attila vagyok Szombathelyről. Kedves,normális,diszkrét, potens,fiatalos pasi és párhoz csatlakoznák a hölgy örömére. Sok minden érdekel és izgat pl: Cuccold, crampie, bukaké.
Hellyel rendelkezem. Írj bátran és megbeszéljük.
Hellyel rendelkezem. Írj bátran és megbeszéljük.
Szia, egy közös hokizásban és cumizásban bármikor benne vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 19:46
Törölt felhasználó (4754070)

Közös maszti ?Szolóba vagyok pasi
Közös maszti ?Szolóba vagyok pasi
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 11. hétfő 13:13

Sziasztok.Soroksári házamat,búvóhelyként felajánlom.Kukkolásért cserében.
Szia. Mikor,es merre?Esetleg hajnalban harasztin?
(Ez egy válasz logen üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Sziasztok kedves Párok!
Intelligens, jó megjelenésű, potens pasi olyan párokat keres ( 20-45 év között ) akiknek szeretkezését végignézheti. Lehetek aktív vagy passzív is. Ismerkedés, találka vagy skype és ezt követően találkozhatunk.
Köszönöm ha megtiszteltek válaszotokkal
Szoló pasik NEM érdekelnek hetero vagyok!
Intelligens, jó megjelenésű, potens pasi olyan párokat keres ( 20-45 év között ) akiknek szeretkezését végignézheti. Lehetek aktív vagy passzív is. Ismerkedés, találka vagy skype és ezt követően találkozhatunk.
Köszönöm ha megtiszteltek válaszotokkal

Szoló pasik NEM érdekelnek hetero vagyok!