Sziasztok!
Szombat este Gyöngyösön leszek!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Viber, WhatsApp, Skype, Google Chat van!
Írjatok nekem bátran!
Gyöngyös és környékén keresek párt kukkolásra vagy hármas örömökre! De hölgy is szóba jöhet!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok! Párt néznék szeretkezés közben és ha lehet be is szállhatnék.
Szóló hölgyek masztiznék vagy akár több is lehet.
Viber,WhatsApp van
Viber,WhatsApp van
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!}{¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥====
Sziasztok! Ismerkednék vékony, magas, szakállas sráccal, Pesten is megfordulok, szivesen találkozom is. Én egy sokat csalódott, sportos vékony lány vagyok, szeretek röplabdázni és futni. Írj bártan
Pusz::

Sziasztok
Párokat és hölgyeket kukkolnék ma és egész hétvégén írjatok bátran
Párokat és hölgyeket kukkolnék ma és egész hétvégén írjatok bátran
Nagykanizsán-Zalakaroson kalandoznék, kukkolnék. Vagy engem is meglehetne lesni :P
Sziasztok! Párt néznék szeretkezés közben és ha lehet be is szállhatnék.
Párokat kukkolnék Pest megye.
Sziasztok. Párokat kukkolnék a szépvölgyin illetve engem is lehet kukkolni.........
Szegeden kukkolnék ma este férfit vagy párt
Sziasztok!
Írjatok nekem bátran!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok! Párhoz szívesen beszállnék minden jóra!
Hely ok 11. kerület.

Sopronban ismerkednék. Kukkolás is ok
.

Reptéren van kint valaki?
Sziasztok!
Írjatok nekem bátran!
Írjatok nekem bátran!
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Szép napot Mindenkinek! ápolt, intelligens, igényes, nem tolakodó, nem értetlen Férfiként... keresnék: egy szexy Hölgytagú, kellően exhibicionista N/F PÁR-t, Akik autójukban, testközelből, megengednék, hogy végignézzem Őket szex közben... Amennyiben a napokban erre jártok... Pest megye déli része, ill. Szolnok környéke... Akár CSAK VÉGIGNÉZNI, ha más egyébre nincs igény... Cuckold/dogging-játékok, ill. bármi, ami Titeket is izgat... Komoly, privát megkereséseket várnék, aztán egyeztetünk... További szép napot Mindenkinek!
Egerben pénteken szivesen masztiznék bárki előtt csak helyed legyen
Sziasztok! Szombathelyen nőt, vagy párt kukkolnék vagy olyan nőt keresek aki kukkolna engem. Helyem van! Írj bátran!.