Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Most a Lurdynál kölcsönösen kukkolnék
Vagy a Soroksári Obi parkolóban.

Sziasztok!
29 éves bi, kanos srác vagyok. Sok mindenre nyitott. DP, public, cuckold, autós kalandok.
Budapest és vonzáskörzete.
29 éves bi, kanos srác vagyok. Sok mindenre nyitott. DP, public, cuckold, autós kalandok.
Budapest és vonzáskörzete.
Sziasztok
Lenne kedve ma valakinek meglesnie miközben meztelenül masztizom a kocsimban?
Privátba írj!
Lenne kedve ma valakinek meglesnie miközben meztelenül masztizom a kocsimban?
Privátba írj!
Igazán jól esik hogy aggódsz az egészségemért!
Anyu szólt már hogy vigyázzak!
Megfogadom a tanácsotokat!
Szép napot neked!
Anyu szólt már hogy vigyázzak!
Megfogadom a tanácsotokat!
Szép napot neked!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok kedves intelligens diszkrét 37 éves pasiként keresek párt hölgyet nyugat dunántúlról akit akiket lehetne kukkolni szombaton vagy vasárnap. Izgatja a fantáziám extrém helyen való kukkolás akár bevásárlás közben vagy egy parkban vagy egy kávézóban vagy séta közben ilyenre keresek megfelelő partnert partnereket. Utazni tudok minden megbeszélés kérdése.
Soproni partnereket keresek kukkolásra
Nyaliznák idős nőket,Baranya,Tolna,Somogy,
Szegeden kukkolnék
Hello!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Kukkolni szeretnél 30-40 körüli pasi vagy, akár többe is kukolhattok. Párom benne lenne hogy kukkoljátok maszturbálás közben, mig ti veritek a farkatokat, vagy akár ö maga. Vibrátorral is lehet vele játszani, AKTUS KIZÁRT. Testre élvezés lehet. De várjuk higy mik az elképzelések. Légy ápolt, kövérek ne!! Birotvált farok. Fotó elöny!
Adatlapotok nincs. Ez így kamu!
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 29. péntek 11:50

Kukkolni szeretnél 30-40 körüli pasi vagy, akár többe is kukolhattok. Párom benne lenne hogy kukkoljátok maszturbálás közben, mig ti veritek a farkatokat, vagy akár ö maga. Vibrátorral is lehet vele játszani, AKTUS KIZÁRT. Testre élvezés lehet. De várjuk higy mik az elképzelések. Légy ápolt, kövérek ne!! Birotvált farok. Fotó elöny!
sajnos azokból van sok
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2024. 11. 29. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ma 17 h környékén, az árkád bevásárló központ parkoló házba, autóban játszom a 23as cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Budapest !
Ma 17 h környékén, az árkád bevásárló központ parkoló házba, autóban játszom a 23as cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Budapest !
Reptèrnèl kukkolnèk.
Kukkolható vagyok!
Merre?
(Ez egy válasz Szélvihar46 üzenetére (2024. 11. 29. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagykanizsán kukkolnék ma este, holnapi nap folyamán!
Marcali környékén 2 bi pasi megnézne párokat kúrás közben.