Ma delutan repteren lesz valaki aki kukkolható, 3-4 ora kornyeken?
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Viber, Google chatem van!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten! Hölgy is írhat, nem csak pár. Illetve szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Szépvölgyin valaki valakik?
Sziasztok! Szombathelyről nőt, vagy párt kukkolnék vagy olyan nőt keresek aki kukkolna. Helyem van! Írj bátran!.
Sziasztok !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként.
Budapesten keresek péntek estére megbízható párt, elhanyagolt nőt !
Kizárólag heteró alapon !!
Sziasztok!
Miskolcon párt kukkolnék helyem is van
Holnap esetleg lesz pár a Széchenyi fürdőben, aki kukkolót keres? Esetleg kabinban?
Reptéren van mozgás?
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)

Verd ki elöttem
Masztiznék valaki elött a reptérnél!
Sziasztok!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Fehérváron vagy környékén a mai nap kukkolnék!
Privátba írj írjatok!
Privátba írj írjatok!
Sziasztok kedves intelligens diszkrét 37 éves pasiként keresek párt hölgyet nyugat dunántúlról akit akiket lehetne kukkolni. Izgatja a fantáziám extrém helyen való kukkolás akár bevásárlás közben vagy egy parkban vagy egy kávézóban vagy séta közben ilyenre keresek megfelelő partnert partnereket. Utazni tudok minden megbeszélés kérdése.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akiket kukkolhatok akár bevásárlás közbeni villantások vagy próbafülkés ruhapróbas kukkolás is érdekelne!Van itt olyan hölgy vagy pár akit ez izgat??Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!!
Hölgyet vagy párt keresek akiket kukkolhatok akár bevásárlás közbeni villantások vagy próbafülkés ruhapróbas kukkolás is érdekelne!Van itt olyan hölgy vagy pár akit ez izgat??Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!!
Sziasztok. Miskolc környékén van kukkolható pár? Aktív vagy passzív részvétellel?
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Közös hokira valaki? 13.ker
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...