Miskolcon kukkolnék
Sziasztok!
Budapest és környéken ma este párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környéken ma este párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Szép Napot! Középkorú Férfi Pár szeretkezésèt szeretné nézni !
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Amennyiben Titeket izgalomban hoz ha egy Férfi néz közben akkor egymást keressük !
Szívesen kényeztetem Magam közben!
Idős párokat kukkolnék és ha kell beszálnék
Sziasztok!
Telt hölgyet vagy telt hölgytagú párt kukkolnék! Kor nem lényeg!
Telt hölgyet vagy telt hölgytagú párt kukkolnék! Kor nem lényeg!
Idős pasi fogadna párokat masszírozok, kukkolok , beszállok , kényeztetek ma, vagy holnap Budapesten
Ma 18 óra magasságában a Westendben sétálok bugyi nélkül mini szoknyában. Megleshetsz a mozgó lépcsőnél, kávézóban, vagy cipőt próbálok

Idősebb partnert masszíroznék illetve engem is lehetne kényeztetni.
Szia miről ismerünk meg?
(Ez egy válasz hotwife1 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 10:03

Ma 18 óra magasságában a Westendben sétálok bugyi nélkül mini szoknyában. Megleshetsz a mozgó lépcsőnél, kávézóban, vagy cipőt próbálok

Ma keresek kukkolható párt ?)
Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista PÁR-t keresek, akik ma napközben/este/éjjel autóval Szolnok környékét ill. Pest megye déli részét útba ejtik, és lenne kedvük egy értelmes, intelligens, nem tolakodó de határozott Férfi előtt, autójukban szexelni, ill. bármilyen cuckold/dogging játékba bevonni egy harmadikat...
Zuhanyoznék fehérváron valakinél ami nézhető vagy segítséget is szívesen fogadok.Rendszeresen tudnék látógató lenni.Kor és meglévő társ nem akadály.Imél előnybe kapcsolat tartás diszkréció érdekében.
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy, akit izgat ha pasit megles ahogy beindul rá és elspriccel?
Ma este? van gmail és skype is...
Msiboy82
Van itt olyan hölgy, akit izgat ha pasit megles ahogy beindul rá és elspriccel?
Ma este? van gmail és skype is...
Msiboy82
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére======}{}{{
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok.
Olyan Nőt, Hölgyet,Lányt esetleg Párt keresek aki szeret irányítani, alázni, használni.Ha lenne kedved nézni kamerán ahogy mindent megteszek amit kérsz tőlem írj itt vagy vegyél fel Skypra.
Mindent megteszek és bevállalók nincs tabu!
Skype cimem.Tomisex85
Olyan Nőt, Hölgyet,Lányt esetleg Párt keresek aki szeret irányítani, alázni, használni.Ha lenne kedved nézni kamerán ahogy mindent megteszek amit kérsz tőlem írj itt vagy vegyél fel Skypra.
Mindent megteszek és bevállalók nincs tabu!
Skype cimem.Tomisex85
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Sziasztok!
Ugy érzem ez már a kukkolás kategóriába tartozik.
Egyre jobban azt érzem a sexting lesz a fétisem, ugyhogy ehhez keresek párokat. Ha volna kedved beszélgetni egy idegennel, mikőzben a párod kényezteted és ugy írsz vagy képet/videót küldesz, mikőzben ez még hergel is, akkor én leszek az az ember. Vagy akár csak kibeszélni, részletezni mit élveztek a legjobban.
Keressetek bátran privátba!
Ugy érzem ez már a kukkolás kategóriába tartozik.
Egyre jobban azt érzem a sexting lesz a fétisem, ugyhogy ehhez keresek párokat. Ha volna kedved beszélgetni egy idegennel, mikőzben a párod kényezteted és ugy írsz vagy képet/videót küldesz, mikőzben ez még hergel is, akkor én leszek az az ember. Vagy akár csak kibeszélni, részletezni mit élveztek a legjobban.
Keressetek bátran privátba!