Sziasztok áruházi kukkolas érdekelne plázaban vagy ahol van rá lehetőség. Ha van ilyen hölgy vagy holgytagu pár szívesen venném a jelzést.
Sziasztok!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Budapest és környékén párt kukkolnék, esetleg csatlakoznék hozzájuk.
13. kerületben lakok, utazni tudok.
Viber, whatsapp, Google Chat van.
Olyanok írjanak, akik mernek is találkozni, nem levelezőpartnert keresek!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Marcali környékén bi pasi, pár? Mi két 50 éves pasik.
Búvóhelyet biztosítanék párnak Balatonakarattyán kukkolásért cserébe.
Párt vagy lányt meglesnék vagy fordítva Siófok környékén
Párt vagy lányt meglesnék vagy fordítva Siófok környékén
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja hosszú távon .
Békés illetve Csongrád megyében van kukkolható pár vagy akár külön nő/férfi?
Párt kukkolnék sex közben vagy hölgyet néznék maszti közben Borsod Szabolcs megye
Sziasztok!
Párt kukkolnék ma napközben!
Párt kukkolnék ma napközben!
Balatonalmádi környékén kukkolnék párt vay lányt, kölcsönös megegyezés alapján. Hetero vonalon minden érdekel.
Albertirsa közelében vki?
Sziasztok, női masztit kukkolnék élőben Bp-en! wink
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Meglesnék valakit maszturbálás közben vagy te less meg engem.
Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket
Kizárólag hölgyeket
Sziasztok! Korrekt,ápolt,sportos férfiként pár szeretkezését néznem.
Sziasztok!
Ugy érzem ez már a kukkolás kategóriába tartozik.
Egyre jobban azt érzem a sexting lesz a fétisem, ugyhogy ehhez keresek párokat. Ha volna kedved beszélgetni egy idegennel, mikőzben a párod kényezteted és ugy írsz vagy képet/videót küldesz, mikőzben ez még hergel is, akkor én leszek az az ember. Vagy akár csak kibeszélni, részletezni mit élveztek a legjobban.
Keressetek bátran privátba!
Ugy érzem ez már a kukkolás kategóriába tartozik.
Egyre jobban azt érzem a sexting lesz a fétisem, ugyhogy ehhez keresek párokat. Ha volna kedved beszélgetni egy idegennel, mikőzben a párod kényezteted és ugy írsz vagy képet/videót küldesz, mikőzben ez még hergel is, akkor én leszek az az ember. Vagy akár csak kibeszélni, részletezni mit élveztek a legjobban.
Keressetek bátran privátba!
Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !