Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznánk cuckoldra Nagykanizsa környékén
Pécs-Pécsvárad környékén keresek olyan hölgyet akit izgat a férje szeme láttára szopizni, vagy közösen szopnának. Nem maradna viszonzatlan igény esetén. Kukkolás is érdekelne.
Sziasztok!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google Chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok. Olyan hölgyet keresek, aki szeret kukkolni.
Miskolcon kukkolnék párt
Kecskeméten párt lesnék. Írj privit!
Hölgyet, párt néznék meg intim helyzetben, masztizás vagy szex közben. Ha nyitott vagy rá, kérlek írj privátban. (Elsősorban Budapest és közelében)
Sziasztok! Kedves,szenvedélyes,pár társaságát keresem! Korrekt,ápolt,sportos helyes férfi vagyok! És Domináns

Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Szia!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Most dél előtt budapesti nőt kényeztetnék valóban nagy cerkával!
Szegeden kukkolnék párt vagy férfit ma
Pasit,pasikat keresünk hölgy kenyeztetesre.A hölgy kedveli ha nézik közben.
Sziasztok.MA vagy Holnap estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Szegeden párt vagy férfit kukkolnék
Itt vagyok lent a Gárdonyi nudin!
Ha esetleg valaki erre fele sétálna nyugodtan megleshet ahogy kiverem….
Privátba írj!
Ha esetleg valaki erre fele sétálna nyugodtan megleshet ahogy kiverem….
Privátba írj!
Sziasztok !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Csütörtökön délután Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cmes cerkámmal !
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok. Hölgyek,párok? Skype:zizike732.
Sziasztok! Terhes Hölgyet vagy terhes Hölgy tagú párt szeretnék megismerni! Teljesen szex mentesen csak kukkolás is érdekel!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!