Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Kukkolható párokat keresek Szerdán Csütörtökön Miskolcon! Fő az izgalom
)

Sziasztok! Párt lesnék szex közben, akar be is szállok ha úgy adódik.
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
szívesen kényeztetnélek
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 13:19

Alázatos férfit keresek, aki masztizik előttem, majd kielégit szájjal. Hely szükséges.
Bp+30 km
Kizárólag 55 felett.
Bp+30 km
Kizárólag 55 felett.
Miskolc?
Veszprém környékén!

Alázatos férfit keresek, aki masztizik előttem, majd kielégit szájjal. Hely szükséges.
Bp+30 km
Kizárólag 55 felett.
Bp+30 km
Kizárólag 55 felett.
Ki nézné ahogy ráverem a párom bugyijára. Be is szállhatsz
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Szia, engem érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 12. szombat 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 10:43

Törölt felhasználó (4732931)

Nagykanizsán a csóton este szokott élet lenni? Párokat vagy srácot néznék.....
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
44 éves kedves srác keres idősebb párt, akiknek megleshetné a szeretkezéseit. 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a kukkolás mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Miskolcon kukkolhato pár?
Sziasztok! Szívesen ismerkednék olyan párral Vas megyéből (Szombathelyről) aki szeretné ha nézném őket szex közben, de akár hölggyel is ismerkednék aki kíváncsian megnézne maszti közben vagy egymás előtti maszti is érdekli. Hellyel rendelkezem ha szükséges. Írj privát üzenetet és a többit megbeszéljük.
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
hol vagytok??? most
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 04. 12. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten kukkolnék párt, közben a farkamat verném!