Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
gyertek ki a reptér kifutó hoz az erdőbe.vannak ott menetek
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 06:54

Sziasztok. Párként hova érdemes menni és mikor egy kis huncutkodásra? Mik a szabályok vagy hogy működik?
Sziasztok!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Fiatal pár estére programot keresne, lehetőleg Bp. Üzenetben jöhetnek a tippek

Sziasztok
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Van kivel , de nincs hol?
Amennyiben izgat Titeket,hogy egy középkorú Férfi kukkol vagy esetleg orálisan besegít akkor várlak szeretettel !
Sopronban ismerkednék
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.25.) vagy holnap szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a hétvégén (péntek délutántól, vasárnap délutánig) Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Sziasztok én Tatárol szivesen kukolnálak ha lehetne
(Ez egy válasz Magicalcouple üzenetére (2025. 04. 23. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Merre laktok?
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 06:54

Sziasztok. Párként hova érdemes menni és mikor egy kis huncutkodásra? Mik a szabályok vagy hogy működik?
.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet !!!!!!……
Ma este Siófok-Dombóvár között nőt, párt kukkolnék.
Csak olyan jelentkezzen aki szereti ha nézik!
Csak kukkolás!
Csak olyan jelentkezzen aki szereti ha nézik!
Csak kukkolás!
Holnap a reggeli órákban kiverném a Vekerin!Akar valaki kukkolni?
Holnap kiverném feleség elött! Nagy spricc kedvelő hölgyek előnyben
Sziasztok
Ma Székesfehérváron megleshető leszek miközben masztizom!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz kérlek!
Ma Székesfehérváron megleshető leszek miközben masztizom!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz kérlek!
Kukkolható pár JNSZ megyében?
Csepelen párt keresek, itt verem egy kisteher hátuljában, nyitva a tolóajtó.