Ma este kiverné elöttem a farkát valaki , de jöhet rám is vagy a számba is, Budapesten keresek
Mi itt vagyunk
kb 40 perc az út... szóval lehet róla szó, szívesen kukkolnék
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Eteleplaza
Igen, melyik boltban lesztek?
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Indulunk
Bolti kukkolás érdekelne valakit? Nemsokára indulunk .
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Hali! Ma este pár akiket kukkolhatnék? Kecskemét és környéke!
Dogging? Van pár akit izgat? Privátban írjatok.
Sziasztok!
Jólszituált középkorú sportos igényes férfi vagyok, Vas megye - Szombathelyen környékén kukkolnék.
Jólszituált középkorú sportos igényes férfi vagyok, Vas megye - Szombathelyen környékén kukkolnék.
Párt kukkolnék szex közben! Minden megoldás érdekel! Pest,fejér,komarom megye.
Sziasztok, hölgy masztiját kukkolnám vagy be is segíthetek, személyesen Bp-en

Holnap du gàrdonyi nudin kukkolnèk.
Szia, holnap délelőtt szívesen kukkolnálak is...
(Ez egy válasz zolika01 üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
46 éves férfi vagyok. Masztit kukkolnék. Hely van a 13.kerületben.
Sziasztok szerda estére textilmentes fürdőbe keresek FIATAL lányt párt!!!
Bács megye es szegeden kukkolnék
Sziasztok! Holnap délelőtt szívesen kukkolnák Sopronban
Sziasztok, budapest környékén akár idősebb hölgy partnert keresek. Kukkolás Nudizás stb. Vagy bármi más vágyat szívesen kielégítek!