Holnap du gàrdonyi nudin kukkolnèk.
Sziasztok, hölgy masztiját kukkolnám vagy be is segíthetek, személyesen Bp-en

Párt kukkolnék szex közben! Minden megoldás érdekel! Pest,fejér,komarom megye.
Sziasztok!
Jólszituált középkorú sportos igényes férfi vagyok, Vas megye - Szombathelyen környékén kukkolnék.
Jólszituált középkorú sportos igényes férfi vagyok, Vas megye - Szombathelyen környékén kukkolnék.
Dogging? Van pár akit izgat? Privátban írjatok.
Hali! Ma este pár akiket kukkolhatnék? Kecskemét és környéke!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Bolti kukkolás érdekelne valakit? Nemsokára indulunk .
Indulunk
Igen, melyik boltban lesztek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 15:22
Törölt felhasználó (4727911)

Eteleplaza
kb 40 perc az út... szóval lehet róla szó, szívesen kukkolnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 15:39

Eteleplaza
Mi itt vagyunk
Ma este kiverné elöttem a farkát valaki , de jöhet rám is vagy a számba is, Budapesten keresek
Kukkolható párt keresek. Szerdán Debrecenből. Fő az izgalom
Üdv Nagyfarkú pasi.

Borsodban keresnék kukkolható párt/hölgyet!
Remélem lesztek még a héten
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 15:22

Esztergom környékén kukkolnék párt vagy szóló pasit
Feleséget kukkolnék,vagy párt!
Sopronban ismerkednék...