Idős párokat kukkolnék akció közben.Pécs
Autos vagy szabadtéri masztira keresek kukkolót vagy partnert. Bp. es környéke.
Sziasztok! Ma este 7 utàn fiatal sràcot várunk harmadiknak ! Privizz
Jövőhéten, Szabolcs - Borsod megyében párt kukkolnék, igény esetén be is szállhatok.
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok, párokhoz csatlakoznék akár csak nézőként
Sziasztok, jövő hét közepen Hévíz környékén leszünk! Privát érdeklő kukkolas esetleg dogging!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !!!!!/////
Sziasztok!
Ma ,az az péntek délelött 8 h körül a savoya auchan parkolójába játszok a 23cm és cerkámmal.
Női kukkolót várok!
Ma ,az az péntek délelött 8 h körül a savoya auchan parkolójába játszok a 23cm és cerkámmal.
Női kukkolót várok!
Párt kukkolnék a keleti országrészben, helyszínben rugalmas vagyok de csak napközben érek rá. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 50 éves, magas értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok, maximális diszkréció mellet keresek kukkolhato parokat sopron es környékén
Kezdő párokhoz csatlakoznék akár csak nézőként
Mostanában
Sziasztok motanába szivesen kukkolnék.
Sziasztok,
Esetleg Szolnokon van olyan hölgy akit lehetne kukkolni?
Privát üzenetet várok.
Esetleg Szolnokon van olyan hölgy akit lehetne kukkolni?
Privát üzenetet várok.
Sopronban ismerkednék...
Feleséget kukkolnék,vagy párt!
Esztergom környékén kukkolnék párt vagy szóló pasit
Remélem lesztek még a héten
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 05. 20. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)