Sziasztok!
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Hétvégén hellyel rendelkezem Ajka környékén.Szívesen látnék párokat(akár ha csak egy hely kell) teljes diszkrécióval.
Esetleg harmadiknak beszállni vagy csak kukkolással. Privátban ha érdekel valakit jelezze.
Közös maszti is érdekelne.
Kukkolható Budapesti párral ismerkednék!
Sziasztok
1 óra mulva kukkolnék a reptéren. Recsi, szex, szopás, maszti mindent néznék. Ha úgyvan újpestre a Tímár utcához is át tudok menni.
1 óra mulva kukkolnék a reptéren. Recsi, szex, szopás, maszti mindent néznék. Ha úgyvan újpestre a Tímár utcához is át tudok menni.
Kukkolható pár esetleg Fehérvár és környéke, 40-es, ápolt diszkrét pasi...
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)
Szeretnék megismerkedni egy kedves, szimpatikus, huncut párral, akiknek megleshetném a szeretkezéseiket.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Igény esetén nyitott vagyok további dolgokra.
(besegíthetek kézzel, szájjal vagy teljeskörűen is.)

Hevesben nyomultok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 06. péntek 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 04:48
Törölt felhasználó (4782887)

Sziasztok kukkolók nallunk lehet jelentkezni
Sziasztok. Kifutóhoz megyek, szívesen kukkolnék kalandoznék....
Jelentkezem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 06. péntek 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 04:48
Törölt felhasználó (4782887)

Kukkolható párt fogadnék Miskolcon
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Pár, ki erre járna? Minden megoldás érdekel
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 20:37

Pár ma este, éjjel, kik ágyamban élvezkednének? Vagy valami
Budaőrs

Közös farokveréshez keresek partnert/partnereket. Elsősorban M0-M5 mentén, de messzebb is jó lehet...
Pár ma este, éjjel, kik ágyamban élvezkednének? Vagy valami
Budaőrs

Szívesen meglesnélek titekek szeretkezés közben !Ha érdekes,privátban írjatok!Köszi!
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma délután a Kondorosi zsiliphez jön valaki
Mai nap lenne kedve valakinek meglesnie Fehérváron miközben masztizom a kocsim mellett?
Privátba írj!
Privátba írj!
Albertirsa közelében közös vmi?
Holnap napközben hölggyel v párral találkoznék Bp
Autos kaland vagy hely is megoldott,
Autos kaland vagy hely is megoldott,
Szívesen ismerkednék veletek!
(Ez egy válasz Többes88 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 15:06

Nagyméretű pasit keresünk a feleség örömére!
Mátra környéke# autós kaland
Mátra környéke# autós kaland