Esetleg repteren par?
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Veszprémben ki kukkolna és kit lehetne megkukkolni?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! Privátba Írj !! HÁZIBARÁT JELIGÉRE

Mosonin merre érdemes?
(Ez egy válasz hunsteve üzenetére (2025. 06. 28. szombat 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 15:40

Érdekel valakit kukkolás holnap délelőtti órákban Győrben a Mosoni-Duna partján?
Berényi nudin holnap szabad kukkolni a farkam, attól lesz kőkemény
Érdekel valakit kukkolás holnap délelőtti órákban Győrben a Mosoni-Duna partján?
sziasztok párt keresek akit kukkolhatnék nézhetnék szex közben
Megnéznélek bármilyen intim helyzetben! Hölgy vagy pár kukkolása érdekel. Bp-Solymár-Piliscsaba
Sziasztok, ma este 8-9 után Bp ésszerű ( igen, tudom, hogy most már észszerű..pfffff ) távolságában szívesen meglesnénk egy hozzánk hasonló alkatú, kedves, intelligens pár intim pillanatait !
Ha nem találunk, akkor esetleg egy kellemes, értelmes FÉRFI ( mivel NŐ biztosan nincs ) is szóba jöhet. Este hat után Viberen/telefonon kommunikálunk. Üdv!

Irj
(Ez egy válasz Kalandma42 üzenetére (2025. 06. 28. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 08:49

Vasárnap este Győr Sopron vonalon kalandoznék!
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok!
Szívesen kukkolok is!
Szívesen kukkolok is!
Sziasztok kukkolható pár vagy pasi lenne ? Utazás ok .
Helyet keresek Székesfehérváron ahol ribim szopathatom cserébe nézheted ,erős szimpátia esetén leszop téged is vagy párod.
Sziasztok! Fiatal srácot várunk kalandra Vác- Dunakeszi között! Privizz
Párt néznék szeretkezés közbe Borsod, Szabolcs megye
Vasárnap este Győr Sopron vonalon kalandoznék!
Szívesen kukkolok is!
Szívesen kukkolok is!
Este ,verd ki előttem . Budapest
Soproniak esetleg vannak itt?
Kamoznék tangában teamsen. Ha érdekel írj!
Sziasztok ma estére lehet jonni kukkolni irjatok privát levelet