Sziasztok
Lányokkal párokkal szeretnék beszélgetni perverz dolgokról, megélt és meg nem élt vágyakról élményekról. Privátban várom a leveleket.
Lányokkal párokkal szeretnék beszélgetni perverz dolgokról, megélt és meg nem élt vágyakról élményekról. Privátban várom a leveleket.
Bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok
Gyere akkor Szolnokra!
(Ez egy válasz torkoskocsog üzenetére (2025. 09. 02. kedd 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 05:26

Bárki előtt,bárhol verném a faszom, a szabadban is. Több ember előtt is. Készíts fotót és videót közben. Utazni tudok
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel...

Sziasztok! Sopron és környékén keresek kukkolható párt,lányt vagy aki engem kukkolna ma egész délután jó!!

Valaki, akit lehetne kukkolni Székesfehérváron ma 3-ig?
Izgatna
Izgatna
Péntek délelőtt páromat kukkolná valaki?
Mór környékén keresek hölgyet, vagy párt akit lehetne kukkolni szex közben, privátban írjatok infókért
<3

Dunaújváros és környékéről pár akiket lehet kukkolni?
Debrecen-Bettyóújfalu környékéről aki szivesen nézne egy párt szex közben?
Sziasztok! Örömmel kukkolnák és ha úgy alakul! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok! Idősebb pasi vagyok, de mindenbe benne vagyok....ha csak nézni kell passzívan azt is vállalom, esetleg közben maszturbálni azt is!
(Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 11:33

Sziasztok! Gyönyörű a párod! Hová menjek, hogy kukkolhassam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 09. 02. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 11:20
Törölt felhasználó (4727911)

Péntek délelőtt páromat kukkolná valaki?
Sziasztok valakit Hévízen lehet látni?!
Szerdán Budapesten napközben párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akar szabadban is.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Holnap délelőtt szívesen kukkolnék hölgyet vagy párt Nyíregyházán. Privát üziben várom a választ,ha valakit érdekel.
Sziasztok! Veszprém és környékén Balaton északi partján, van esetleg pár akit lehet kukkolni, vagy ha szimpatikus vagyok szívesen be is segítenék!
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
De finom lenne!
(Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 11:33

Sziasztok. Szívesen szexelnénk pasik elött.