Szexelő párt lesnék masztizva. Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Szeretek autóban masztizni, és imádom ha nézi valaki… esetleg valaki meglesne? Reptérnél?
Szegeden keresünk férfit ma
Campona közelében ma autós kukkolásra Párt keresek
Sziasztok, Pécs, Pécs környékén keresnék titkos, beszédmentes mókához partnert. Szabadban vagy autós kaland formájában. Egymás előtti maszti, esetleg orál formájában. Csak sportosak én is az vagyok!
Veszprém, Gulya domb környékén sétálok egyet.
Baranyában szívesen nézném párok szeretkezését vagy egyedülálló hölgyek masztiját.
Baján hölgyet vagy párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Öltözés, tusolás, maszti vagy szeretkezés?
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Ha izgalmas számodra egy kukkoló, írj! 47éves, normál alkatú férfi vagyok.
Sziasztok Hajdubiharban egy kukkolhato par?
Sziasztok!Székesfehérváron helyet biztosítanék pároknak kukkolásért!
Sopronban kukkolnék...
Párt kukkolnék élőbe. Borsodból és Szabolcsból!
Közös masztira keresek valakit ma este a 3.kerületben. 46 èves fèrfi vagyok.
Sziasztok ma kukkolnék párt vagy lányt. Kme Megyében.
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Szia szabolcsi pár vagyunk 50 és pár te honan vagy és mit lehet tudni rólad. A nejem 165cm 70kg 75c melll vörös haj barna szem körte segged én 175cm 90kg fekete haj barna szem hetero
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 22:03
És ismét .
Mai nap késő este /éjszaka , kb 0:30-1 óra környékére keresnénk egy fiatal fiút akit párrommal meglesnénk ahogy veri a farkát . Vagy erre tökéletesen megfelelő ,bevált búvóhelyünkön lenne a kis faroktorna vagy a kocsinkba: Mi elől ülnénk ,te hátra beszállsz és néznénk a párommal ahogy kivered a farkad. Lazák vagyunk nem vizsgálgatni fogunk kellemetlenül, hanem jól érezni szeretnénk magunkat. Lehet , hogy az én farkamat veri majd közbe a párom , meglátjuk ! 30 év körüli - sportos srác lenne a párom óhaja leginkább akit szívesen nézne. Adatlappal~képpel jelentkezz kérlek, mi is megtisztelünk vele
Mai nap késő este /éjszaka , kb 0:30-1 óra környékére keresnénk egy fiatal fiút akit párrommal meglesnénk ahogy veri a farkát . Vagy erre tökéletesen megfelelő ,bevált búvóhelyünkön lenne a kis faroktorna vagy a kocsinkba: Mi elől ülnénk ,te hátra beszállsz és néznénk a párommal ahogy kivered a farkad. Lazák vagyunk nem vizsgálgatni fogunk kellemetlenül, hanem jól érezni szeretnénk magunkat. Lehet , hogy az én farkamat veri majd közbe a párom , meglátjuk ! 30 év körüli - sportos srác lenne a párom óhaja leginkább akit szívesen nézne. Adatlappal~képpel jelentkezz kérlek, mi is megtisztelünk vele
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párt kukkolnánk. Helyünk van.
Budapesten szívesen fogadok párt cuckoldra, akár én is kukkolhatok, hölgyet is várok. Sok játékban benne vagyok. Jóképű, férfias férfi vagyok
Sziasztok
Ma 11-től kint leszek Fehérváron a bregyo mögötti zsákutca végén!
Kocsimban félmeztelenül fogok masztizni!
(Helyzetjelző fel lesz kapcsolva)
Ha lenne kedved benézni a kocsimba és…. akkor bátran sétálj oda!
Nőt vagy párt várok!
Diszkréció adott és elvárt!
Ma 11-től kint leszek Fehérváron a bregyo mögötti zsákutca végén!
Kocsimban félmeztelenül fogok masztizni!
(Helyzetjelző fel lesz kapcsolva)
Ha lenne kedved benézni a kocsimba és…. akkor bátran sétálj oda!
Nőt vagy párt várok!
Diszkréció adott és elvárt!
Sopronban kukkolnék...

werfgegier