Kiverné ki előttem Miskolcon, hely van
Sziasztok Fiúk!
A héten szombaton délutánra, estefelére (02.28.) szívesen fogadunk két, higiénikus, nagy mérettel rendelkező, intelligens és higiénikus srácot handjob partira. Helyünk van Szekszárd környékén.
Csak olyan srácok jelentkezését várjuk, akiknek az utazás nem gond, el is tudnak és mernek jönni.
Niki
A héten szombaton délutánra, estefelére (02.28.) szívesen fogadunk két, higiénikus, nagy mérettel rendelkező, intelligens és higiénikus srácot handjob partira. Helyünk van Szekszárd környékén.
Csak olyan srácok jelentkezését várjuk, akiknek az utazás nem gond, el is tudnak és mernek jönni.
Niki
Sziasztok.Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Összehozhatnánk valami izgalmas,élvezetes találkozót.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Sziasztok
Pároknak tudnék Tapolcán délelötti órákban helyet biztosítani.......cserébe nézném ahogy sexeltek
Pároknak tudnék Tapolcán délelötti órákban helyet biztosítani.......cserébe nézném ahogy sexeltek
Nagykanizsán megnéznék valakit.
Budaörs, Törökbálint,11,22 ker
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (tegnap 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:25
Sziasztok,helyet keresnénk rendszeresen ahol szexelhetek párommal, cserébe kukkolhatsz.
Érd és környékén ha lehetséges.
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kukkolnék párokat......
Sziasztok!Párt kukkolnék!
KÉt férfi játszadozását megnézné valaki élőben?
Ha szeretnéd nézni ahogy egy hölgy a számba pisil, keress meg.
Ha a barátnőd nézné, ahogy kinyallak, leszoplak, akkor keress meg.
Sziasztok párként kukkolnánk lanyokat párokat izgalmasabb helyeken.(Probafülkében, mosdóban...)
Férfiakat nem keresünk!!!
Férfiakat nem keresünk!!!
Miskolcon helyet biztosotok párnak. Cserébe kukkolnék
Sziasztok,helyet keresnénk rendszeresen ahol szexelhetek párommal, cserébe kukkolhatsz.
Kecskemét kornyeken kukkolnék
Sziasztok
Olyan Nőt vagy párt keresek Fejér Megyében akiket izgat ha megleshetnek egy Férfit miközben maszturbál!
Diszkréció alap!
Kérlek privátba írj írjatok!
Szép napot!
Olyan Nőt vagy párt keresek Fejér Megyében akiket izgat ha megleshetnek egy Férfit miközben maszturbál!
Diszkréció alap!
Kérlek privátba írj írjatok!
Szép napot!
Párt kukkolnék szex közbe Borsodból vagy Szabolcsból
Szeretkező párt lesnék. Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Helló
Lányt vagy párt esetleg passzív srácot néznek miközben én is kiverem ....
Lányt vagy párt esetleg passzív srácot néznek miközben én is kiverem ....

werfgegier

fischer81
Andrea Carlson