Sziasztok!Párt kukkolnék!
Sziasztok.Engem érdekelne
(Ez egy válasz Anois üzenetére (ma 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:51
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel különleges játékokat játszanánk és azt nézhetnék.
Sziasztok ma este párt kukkolnánk
én igen
(Ez egy válasz Anois üzenetére (ma 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresünk idősebb urat, hölgyet, vagy párt, akiket érdekelné, ha a barátnőmmel különleges játékokat játszanánk és azt nézhetnék.
Sziasztok.. Faszimado Transzi vagyok.Vas megye Szombathely mellett lakom..A mai nap 16 órától sötétedésig csillogó fényes olajossan kint flangálok Rábatöttös felől Gyanógeregye előtt földes út végén flangálok...Aki üríteni akár..Szopatni,seggbe baszni,lehugyozni esetleg csak ki verni rám..!Az ott megtalál.. Többen is jöhettek.
Enyhén bi párt keresek akikre kukkolás után ráélvezhetek.
Helyem sajnos nincsen de autó is megfelel akár vagy kint a szabadban.
Helyem sajnos nincsen de autó is megfelel akár vagy kint a szabadban.
Sziasztok Győr környékén keresek olyat aki szereti ha nézik
Szegeden kukkolnék párt vagy férfit
Idős párokat kukkolnák.Pécs
Ma Budapest és környékén két srác kukkolna párokat lányokat. Írj privátba
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok ma pentek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok
er
tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok. Párt kukkolnánk ma vagy holnap este. Helyünk van
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,
pi
szex anál szex spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat !!
alf
si
Szivesen kukkolnék kocsiban,szabadban,garázsban wcben,bárhol..irjatok
Sziasztok. Van itt olyan akit érdekelne velünk kalandozás? Minket elég sok minden érdekel és elég sok mimdent kipróbálnánk. Kinek milyen ötlete vagy vágya lenne. Irjátok meg privátban a vágyaitokat vagy ötleteiteket.
Sziasztok!
Vastag Farkú (szép ) Pasi MOST!!!
Légy igényes
Vastag Farkú (szép ) Pasi MOST!!!
Légy igényes
Sziasztok. Holnap este (Péntek) szívesen csatlakoznék Baja vonzáskörzetében párhoz. Akár csak kukkolni is.
Sziasztok. Leszbi párt kukkolnék. Hely van. Győr

werfgegier