Kifejetten autós játékokra keresnék, ma este-éjjel egy Szolnok környékén járó, kellően exhibicionista Hölgytagú Párt... dogging játékokra, vagy akár csak végignézni a Hölgyet, autótokban, természetben a Párjával... minden megoldásra nyitott, ápolt, intelligens, jó méretű, határozott de nem tolakodó Férfiként...
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Sziasztok!
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Sziasztok!
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Ma délután Tapolca erdős részén párommal pasit kukkolnánk,aki hokizik.......közben a hölgytagunk engem cumizna.
Csak akkor írj,ha van egy fix időpontod,és helyed........másképp nem is válaazolunk.
Köszi
Igen, nekem.
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (ma 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:54
Ma van kedve valakinek csatlakozni hozzánk az adatlapunkon szereplő dolgokhoz?
Kukkolná valaki ahogy víber camban kiverem?
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Ma van kedve valakinek csatlakozni hozzánk az adatlapunkon szereplő dolgokhoz?
Ma délelőtt Siófok közelében kukkolnék srácot, férfit hoki közben
Sopronban ismerkednék kukkolás céljából párral
Sziasztok!
Békés, Csongrád megyében párt kukkolnék
Békés, Csongrád megyében párt kukkolnék
Mostanába ujpest környékén kukkolnék.
Sziasztok holnap delutan a Vekeritonal egy kukkolhato par?
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben Bp-en. Ruhákat is, helyet is tudok hozzá biztosítani. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Szuasztok. Valakit meg lehetne kukkolni ma Veresegyház vagy környékén de pestmegyén belül is vevő lennék rá utazni tudok. Pár esetleg..?
Miskolcon keresek párt akiket kukkolnék, helyem van
Miskolcon keresek párt akiket kukkolnék, helyem van
Mára keresek az alábbira:
(Ez egy válasz Deeeknd95 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 04. csütörtök 20:37
Sziasztok,
Keresek kukkolásra, holnap 06.05. Aréna plázában! 14-15:30 között valamikor. Hölgyet/párt keresek elsősorban, de nyitott vagyok leskelődni. Izgalmas lehet sok variáció és ötlet, akár távolban figyelve a plázában megbeszélt szettben a hölgyet, vagy egy próbafülkénél vagy akár a mélygarázsban!
Írj ha érdekes lehet neked/nektek!
Keresek kukkolásra, holnap 06.05. Aréna plázában! 14-15:30 között valamikor. Hölgyet/párt keresek elsősorban, de nyitott vagyok leskelődni. Izgalmas lehet sok variáció és ötlet, akár távolban figyelve a plázában megbeszélt szettben a hölgyet, vagy egy próbafülkénél vagy akár a mélygarázsban!
Írj ha érdekes lehet neked/nektek!
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!

werfgegier

gyrgy73