Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged/csajod elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
Sziasztok! Hétköznaponként keresek kukkolható párt,hölgyet vagy bi pasit Szombathelyen a délelőtti órákban!
Sziasztok
Fejér megye vagy környékén természetben szexelő párt keresek akik élveznék ha meglesném őket!
Diszkréció alap!
Fejér megye vagy környékén természetben szexelő párt keresek akik élveznék ha meglesném őket!
Diszkréció alap!
Sziasztok!
Békés, Csongrád megyében pár, férfi,nő?Akit izgat ha nézik....
Békés, Csongrád megyében pár, férfi,nő?Akit izgat ha nézik....
Bisex párok Marcali környékén??
Imádom kukkolni a
pi
férfiakat! alf
si alf
lő alf
s
ti inkabb csak beirogattok mindenfele szandek valasz nelkul nem?van akinek ez is eleg
(Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 22. hétfő 08:44
Sziasztok,
Szolnoki hölgyet, párt keresnék akiket lehet kukkolnia egy 50 éves szolnoki férfinak.
Esetleg ha azt szeretnétek akkor Ti kukkolhatnátok engem.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki hölgyet, párt keresnék akiket lehet kukkolnia egy 50 éves szolnoki férfinak.
Esetleg ha azt szeretnétek akkor Ti kukkolhatnátok engem.
Privát üzenetet várok.
Túrkeve környékén keresek hölgyet illetve párt ahol lehet kukkolni illetve besegíte ni
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Valakit lehetne kukkolni Pest déli resze ????
Meglesnék párokat! Autós kaland?
Sziasztok. Budapest vagy környékéndiszkréten valakit meg lehetne kukkolni? Esetleg párt?
Sziasztok. Pécs és környékén lenne pár akit kukkolhatnék..? Ápolt 48 éves pasi vagyok
Sziasztok
Mai napon szívesen találkoznék hölgyel akivel összehozhatnánk egy kellemes,élvezetes találkozót.Helyem van,vagy akár lehetünk szabadban,kocsiban is.Kukkolásra is nyitott lennék vagy ruhapróba.Részleteket privátban egyeztessük.
Mai napon szívesen találkoznék hölgyel akivel összehozhatnánk egy kellemes,élvezetes találkozót.Helyem van,vagy akár lehetünk szabadban,kocsiban is.Kukkolásra is nyitott lennék vagy ruhapróba.Részleteket privátban egyeztessük.
Sopronban ismerkednék intelligens , kukkolható párral.
Jnsz megyében keresek az 50-es korosztályból, közös hármas maszturbálásra párt.
Mindenki, mindenkivel alapon
Mindenki, mindenkivel alapon
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Kedves pár diszkrét kukkolója lennék, vagy ha egy férj felkérne kukkoljam őket míg szeretkeznek és a neje nem tudna róla izgalmas lenne .
Ismét mennénk a reptérre! Csajomat lehet kukkolni maszti közben, SZEX NINCS. Verhetitek a farkatokat max ha szimpi vagy kézzel segit. Max 4-5 fő. Ápoltság és diszkréció alap, legyetek borotválta. Fotó nélkül ne is jelentkezz!!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyek Párok társaságát keresem egy kellemes és huncut autós kalandra ami lehet csak kukkolás is !!

werfgegier